Zagle????

Reitings 135
Reģ: 25.04.2010

Sveikas!

Man sanākusi baigi nelabā situācija.. :(

Tātad, vakar man tika nozagti 5 ls no maka. It kā nav liela summa, bet ne jau tas ir galvenais. Tātad! Pie manis un mana puiša vakar palika viņa ļoti labs draugs un viņa meitene, kas man ir paziņas līmenī. Viņi jau bija arī iepriekš palikuši, bet nekas nelicināja, ka varētu kkas nelāgs notikt - jauki cilvēki! Bet šorīt skolā attapos, ka man makā trūkst 5 ls. Un es skaidri zinu, ka neesmu tos iztērējusi, jo veikalā pat šonedēļ neesmu bijusi, pietam verot maku vaļā, vienmēr redzēju, cik nauda tur ir.

Tad nu tagad esmu apjukusi, jo nevaru saprast vai tā bija viņa, kas tos paņēma vai nē! Jo it kā negribas ticēt, ka tāda jauka meitene varētu ko tādu nodarīt otram! Sāpīgākais jau ir tas, ka mēs bijām gandrīz kā draugi visi 4 palikuši, nebiju domājusi, ka jāslēpj mantas.. un šodien viņa pati no sevis man atsūtīja sms, ka nekādu naudu nav ņēmusi, kaut arī es viņai tieši neko neteicu par šo situāciju, bet gan savam draugam liku paprasīt tam džekam vai viņa meitene uz kko tādu būtu spējīga. Viņš atbildēja, ka nē! Bet tas ir tik dīvaini! Nevar jau nauda kkur izgaist vienā vakarā! Un kādā sakarā viņa man tik ļoti satraukusies atsūtīja to sms?! :-/

Meitenes, kā jūs domājat? Es vienkārši nekad neesmu sastapusies ar cilvēkiem, kuriem ir šādas novirzes! Viss liecina, ka viņa to ir izdarījusi, jo viena pati ilgu laiku atradās istabā, kur bija soma ar maku.. bet negribās tam ticēt!

28.04.2011 20:13 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Man piem. vieneiz pazuda papīra nauda un es pēc laiciņa viņu atradu kurtkas kabata, kuru bieži nenēsāju. Bet es no dabas esmu tāda mazliet izklaidīga. Bieži man pazūd un atrodās dažādas mantas.
Ar to vainas likšanu uz citiem. Ja 100% zini, ka vainīgs tad o.k., tavas tiesības, bet ja apvaino nepatiesi šādās lietās, es diez vai ar tevi vairs sarunātos.
28.04.2011 21:08 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Man vienreiz nozaga 10ls no maka, bet tas bija sanatorijā, kur jau dzīvoju kādu mēnesi un kad ievācās jauna meitene, tika nozagta mana nauda, tāpat jau nevarēju pierādīt, ka viņa nozagusi :-D
28.04.2011 21:13 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
To Tu tiešām nepierādīsi, vai viņa paņēma, vai nē. Bet viens ir skaids:

Ir tikai normāla reakcija, ka cilvēks satraucas, ja viņu apvaino zagšanā un šādas reakcijas izrādīšana ne mazākajā mērā neliecina par to, ka viņa tiešām vainīga.

Ja mani kāds apvainotu zagšanā, es arī būtu šokā un izmisīgi paskaidrotu, ka neesmu neko zagusi!
29.04.2011 19:08 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Man ir bijis tā, ka biju pie māsīcas un viņas drauga. Mēs tur pļāpājām, gultā sēdējām, klausījāmies mūziku, mobilie turpat bija, viņa rakstīja sms ik pa laikam un mobilo atstāja turpat gultā, un pēc tam nevarēja vairs atrast. Bet tur biju tikai es, viņa un viņas draugs. Un mobilo kā stulbi meklējām ļoti ilgi. Zvanījām, sauca, bet viņai skaņa izslēgta bija, vibro vsp nekad nav lietojusi.Un tā pēc dienas ilgas zvanīšanas izslēdzās tas mobilais. bet tā mēs viņu neatradām. Protams, viņa savu draugu nevainoja zagšanā, man arī nevienu vārdu neveltīja par zagšanu par laimi, bet ziniet, man arī bija tāda pretīga sajūta, jo zināju, ka draugam tomēr vairāk uztics nekā amn un neviena cita tur nebija bez mums. Es pat gribēju raudāt, kad iedomājos, ka varētu padomāt, ka es nozagu. Bet visinteresantākais, ka tā arī to mobilo neatrada viņa. Pēc tam pat tad, kad pārvācoties vāca visas mantas un visas mēbeles pa daļām jauca, vnk neatrada. Es nezinu, kur palika. Bet viņas draugu arī nevainoju, nebija galīgi nekāda pamata to veco siemenu viņam ņemt. nu nekāda. mistika kkāda :-D
30.04.2011 00:25 |

Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Nu situācija, kāda gadījās manai māsai nestāv līdz nevienai situācijai!

Aizgāja pie zobārsta lai izrautu gudrības zobu. Viņa pēc miesas būves ir ļoti smalka. A ko šis... paņem ielaiž 4 narkozes devas(gribēja vēl 5to) labi ka to neielaida savādāk nez kā būtu beidzies. Māsa normāli nevarēja neko padarīt un kur nu vēl paiet vismaz 3 dienas. Labi to tad vēl varbūt var saprats, bet atgadījās nesmukums. Māsai no maka pazuda 40Ls. Viņa vnk tajā transā nepiefiksēja un atapās tikai mājās!(Lieki piebilst, ka nekur citur viņa nebija). Viņa pati nebūtu sapratusi, ka naudas nav bet to pamanīja viņas draugs.

Vot tā! Lai nu kur, bet nu pie zobārsta es šādu situāciju līdz šim pat iedomāties nevarēju!

Tākā nekas vairs nepārsteidz!
30.04.2011 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits