Pavasara tumšā puse

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011

Sveikas, šajā saulainajā dieniņā!

Atļaušos mazliet pasūdzēties. Tūlīt beigšu vidusskolu. Daudz nav palicis. Darbu ir pāri galvai, bet, nē, grūž tik virsū vēl un vēl. Ir jūtama nokaitēta atmosfēra. Iekšā stress, skumjas, reizēm atkal pacēlumi - prieks, laime. Dažāda emociju gamma, kas var mainīties katrā minūtē. Es daru daudz, raujos, cīnos ar sevi, cīnos ar daudzajiem darbiem, bet man vairs nav spēka. Palikušas plus mīnus 3 nedēļas, bet es vairs nevaru. Īpaši šodien. Es esmu pārstrādājusies, bet man vēl nepelnīti uzbrauc virsū par neatbildību, par tīšu neierašanos uz papildstundām,bet es ierodos uz tām stundām un es neesmu neatbildīga. Ziniet, cik stulba sajūta,ka tu cīnies, dari, mācies, bet tev pasaka, ka tu neko nedari? Stress, nogurums un motivācijas trūkums, bet pāri visam... blakus atrodās cilvēks, kurš visu laiku tik stāsta, cik viņam viss viegli nāk, cik forši,ka dabūjis visaugstāko vērtējumu, kaut arī neko nav darījis, cik dzīve ir skaista, cik pats cilvēks skaists un izdevies u.t.t. Man neskauž, bet pie šī brīža sakāpinātajām emocijām tāds cilvēks manā klātbūtnē ir nevēlams, jo jūtos līdzās maza, pelēka un neglīta neveiksminiece. Reizēm šķiet,ka ienīstu visu pasauli un negribu nevienu redzēt. Dusmas un neapmierinātība. Visa šodienai ir par daudz. Asaras birst. Par katru sīkumu. Savākties nevaru. Varu pat raudāt par neko.

Fū, vieglāk mazliet palika. Paldies tām, kuras izlasīja un paldies tām, kurām ,iespējams, ir ko teikt.

Lai jums jauka šī diena! ;-)

28.04.2011 18:21 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Nūū, man arī ir vidusskolas pēdējais gads, tikai es piedevām vēl strādāju vakaros/naktīs.. Un zini, es neatļaujos čīkstēt. Bieži vien man visas nedēļas laikā nesanāk pagulēt vairāk par 3-4 h diennaktī, bet es eju un daru, jo vajag + mierinu sevi ar domu, ka tūlīt viss būs galā.
Bez tam, man patīk tas dinamiskums dienas režīmā, citreiz uznāk nogurums (bet fizisks, ne morāls), bet.. Tieku galā un iesaku arī Tev saņemties un padomāt, ka Tev nav viss trakāk. ;-)
28.04.2011 19:55 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Kas gan ir skola,salīdzinot ar visu lielo dzīvi?
28.04.2011 19:57 |

Reitings 393
Reģ: 29.01.2009
vienkārši ir cilvēki,kam nāk viegli un ir cilvēki,kam nāk ar piespiešanos un lēnāk.man arī bieži vien skolas laikā bija jāieliek lielāks darbs mācībās nekā citiem,jo ātri un viegli nesapratu,tikai retu reizi.kādreiz arī pārlasīt,paskatīties,pameklēt info,bet es to nekad neesmu nožēlojusi,jo visu ko esmu darījusi tas ir priekš manis un manas izaugsmes...protams,kādreiz uznāk dusma,ka citiem tas nāk vieglāk,ātrāk un vel augstākas atzīmes,bet tad es atceros,ka nav ko sevi mocīt,jo es izdarīju tik labi cik nākas.
iesaku vienkārši mazāk stresot un cienīt savu ieguldīto darbu,jo kā sacīt jāsaka,kas lēni nāk tas labi nāk. :-)
28.04.2011 20:24 |

Reitings 52
Reģ: 02.09.2010
ai, saprotu es tevi...
man arī tagad ir tāda situācija. lasīju un brīnījos, kā mums visām vienādi iet [entās ieskaites, darbi, turklāt viss vienā laikā
+ noniecinājums un vadības prasības].
ah, man vēl papildus nāk darbs, tāpēc bieži vien arī šķiet-nu, ko var čīkstēt, ja pēc h uzreiz tiek mājās..
man apkārt arī ir šāda situācija- asaras un puņķi, jo vnk ir pārgurums un neviens uzmundrinātājs neatrodas.
protams, šīs ir sīkas detaļas, bet tomēr... tieši šobrīd tās man ir problēmas un tieši šis liek maniem nerviem saspringt..
28.04.2011 21:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)