Neliela haltūra - logu mazgāšana

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010

Varbūt kāda vēlas nedaudz nopelnīt?

Piedāvāju nomazgāt divus logus un balkonu.

Pati labprāt to izdarītu,bet nav kad:(

Man tas parasti aizņem maksimums 2h.

Par to piedāvāju 5ls.

Atrodos centrā Čaka/Matīsa.

Ja kādu interesē mans piedāvājums, tad, lai raksta uz [email protected]

28.04.2011 14:40 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
ruxenite un luizeluize
Par kuru jus runajat??? Salome? :D
29.04.2011 02:59 |

Reitings 115
Reģ: 29.08.2009
es neizlasiju visus komentārus :D

bet nu JĀĀ MAN SKAUŽ ka viņai logi netīri. :D :D
29.04.2011 03:02 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kaki-tas bija forsi!!!Es labak neteiksu atkal parpratisu-pedeja laika parak daudz to "Criminal minds" esmu saskatijusies...esmu kluvusi tada ,kura daudz doma!!! :-D
Man liekas,ka zinu loti labi ,kapec si reakcija no meitenu puses,bet laikam bus labak ,ka paliks pie manis! |-)
29.04.2011 03:04 |

Reitings 485
KAĶIS - par Mazo Bifeli, protams :-)
29.04.2011 03:06 |

Reitings 81
Reģ: 28.04.2011
Nē nu šita nav godigi.Sakacina un nesaka. 8-)
29.04.2011 03:06 |

Reitings 81
Varbūt šeit ir kāda meitene ar augstāko izglītību un, kura pārzina (orientējas)likumdošanu?
Lieta tāda, ka man ir jāuzraksta studiju darbs līdz aprīļa beigām un visi materiāli man ir savākti, bet nekādi neatliek laiks, lai uzrakstītu, tāpēc meklēju kādu, kas to izdarītu...Darba apjoms - 60lpp un atalgojums 60ls.
Mans epasts [email protected]

Tu par šo te?Labakais ka pat to autore pati nevar veikt.Un protams cena,izcila. 8-)
29.04.2011 03:09 |

Reitings 16208
VID-ta piedavasana pati par sevi jau nav nekas traks,bet cauri visam , kartejo reizi,tads mazins "hook",ka mans virs parasti saka par letiniem!Es negribu apvainot Bifeli,jo varbut kludos,bet tomer teiksu,ka vairakas reizes mani "mazais velnins" ierunajas,ka "Mazais Bifelis" ar katru dienu aug lielaks ,un ta apzina ari...talak viela pardomam! |-)
Bifelim vienmer patik ,ka "neslepjas", un saka "acis" ,tapec es ari to saku tagad-neredzot acis! :-P
Man ari patik ,ka man saka visu ,ko doma! :-)
29.04.2011 03:19 |

Reitings 5119
Par to studiju darbu - gan skumji.
Mums augstskola 1 pasniedzejs pateica jau 1. lekcija "Es zinu,ka daudzi no jums seit ir atnakusi 3 gadu garuma NOPIRKT bakalaura diplomu"
Un ta ari ir. Ipasi ar sadiem gadijumiem, kur svarigo darbu uztic rakstit kadam citam. :-|

Cau, Emmanuelle!
Es nesapratu Tavu pirmo teikumu, domato man! :D Man vienkarsi parak interesants garastavoklis sovakar, nespeju nekam isti koncentreties. |-)
29.04.2011 03:25 |

Reitings 81
Emmanuelle Cepums tev.Vareja nomanit nenovidibu ,augstpratibu un vēl šādas tadas nepatikamas lietas.Turkllat pec būtīõbas nav jau par ko meitenei cilāt to degunteli un nievāt citus.
29.04.2011 03:28 |

Reitings 1873
Par to studiju darbu tiešām stulbi!
Kaut gan esmu tikai 1.kursā es negribu maksāt par to,ko reāli man pašai ir jādara- tā tomēr ir mana izvēle studēt vai nē. Ja nevar pavilkt mācības, tad nav ko mocīties, ej prom no skolas.
29.04.2011 03:28 |

Reitings 16208
Kaki-es esmu pedeja laika apsesta ar taviem komentariem...tie ir tadi ,kas uzlabo garstavokli! :-)
Man patik ,ka mani saprot ! (l)
29.04.2011 03:34 |

Reitings 5119
Emmanuelle
Nu nezinu, nezinu, varbut tadel, ka mani loti uzjautrina dzive pedeja laika. |-)
29.04.2011 03:37 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
baigā diskusija, mājās nolūza JAUNS dators, tāpēc netiku :(

Par Chanely, Chanely IR taisnība par to, ka nevisi darbinieki sevi atpelna, piemērām, ražošanā stradnīki, kuri veic darbu, vispār ienīst administrāciju, ka tie dzīvo uz viņu rēķina. kaut gan ražošanas uzņēmumios, kuri zeļ un plaukst, tieši labākie reālā darba veicēji saņem tos 1000 ls un vairāk :)

par mani - bija pāris nedēļas atpakaļ jāpaskatās (ne taisīt) sistēmas, un veikt mazu darbiņu, es dzinos cilvēkam pakaļ, lai samaksāt 10 ls pa 2.50 ls vieglu (viņam :)) darbu, bet saprotot, ka tas darbs ir bijis viegls, un zinot, ka milionāre neesmu, pats tas cilvēks paņēmis tikai 5 ls, un ja viņam nebūtu tik grūti ar naudu , tad laikām paņemtu kādus pāris latus... Tur izpaužās cilvēciskā attieksme no abām pusēm :)

Pasaule ir dažāda un cilvēki ir dažādi, daži maksā maz, jo viņiem nav iespējas maksāt daudz (reālā situācija, pati meklēju sētnieku pa 60 ls mēnesī, kad reāls darbs būtu ziemā ap 1 stunda dienā, un vasarā vispār tik pāris reizes nedēļa, ja kas, tā arī netradu - tur varat nebraukt, es nemeklēju sev, bet cilvēkam, kas akluma dēļ nevar savu pagalmu sakopt).
29.04.2011 12:21 |

Reitings 2130
Ir tādi, kuri nemaksā daudz, jo kāpēc, ja vienalga zin, ka atradīsies muļķi, bet tas, parasti, ir nekvalificēts darbs.

man mammas vīram ir knifs kaut pa 100 ls , kaut pa 1 ls stradāt vienādi un kā priekš sevis. n biji vairāki darbi, kur višš arī piekritis strādāt pa 5 dienā, pa 7 visu naktī utt., veicis savus darbus ļoti apazinīgi un profesionāli, jo ir cilvēki , kuri savādāk nemāk, kad prasījis vairāk, tad darba devējs turpinājis maksāt MAZ, bet cilvēks jau nav lohs pēdējais, un agrāk vai vēlāk pie cilvēka pienāca kāds vai atlika tik paintereseties pie paziņām, un kāds piedāāja darbiņu ar lielāku samaksu, jo par cilvēku runājuši kvalitatīvi darbi. Tagad cilvēks stragā priekš mazpilsētas relatīvi labajā darbā, kad citiem ir atvalinājums uz sava rēķina, viņam vienmēr atrod darbu, haltūas šīs cilvēks var izvēlēties, ko darīt un ko nē.

Protams, ka var atrast cilvēkus celtniecībā utt arī ap 2 ls dienā, bet vai tas būs kvalitatīvi... Jo mammas vīras izņēmot citu profesiju (pamatdarbs:)) kak raz strādā celtniecībā profesionāli ar savu ļoti labu "treknajos gados" nopirktu aprīkojumu utt. Jā un "radinieks" un tas nav svešais bifelis, kas cilvēkam, kad viņam bijis grūti maksājis 5 ls dienā (un tas pildīja NE palīgstradnieka darbu, bet ļoti īpatnēju celtniecības darbu), un tad pazaudējis gan darbinieku gan uz kādu laiku uzticēšanos, un atmaslājās, jo tam "pas;ūtītājs" pa 5 ls sapizdijis sorry visu māju, tagad tas piedāvā jau vairākus latu dievdesmit... lai tik saabot defektu :)

var jau teikt, ka radiem vispār var nemaksāt, bet ņju tur tā pieņēmts - vai darbu pret darbu - vai tomēr kaut ko, īpaši situācijā, kad otram grūtāk ar naudu.

Secinājums - visbedzot - ka darbinieks, labs darbinieks -agrāk vai vēlāk atradīs labāku darbu un vēl viens secinājums - pa 5 ls logus var nomazgāt arī slikti :)
29.04.2011 12:31 |

Reitings 2130
Bifeli - var atrst apsargu pa 0.80 santīmiem stundā auksatjā budkā, var paveikties, un cilvēks kā mammas vīrs(kurš ari stradājis apsardzē un riskējis un visus aizvietojis pa 1 ls stundā :)) stradās labi, bet var arī ļoti ātri pazudināt visu kas apsargajamā objektā ir. Atkal cilvēki ir dažādi - bet ļoti grūti atrast labu darbinieku pa mazu naudu, ja pat pa lielu nauddu ums LV daudzi negrīb strādāt, jo vienkārši "razučilis" un pīsktēt ir vieglāk...

var arī atrast pa 5 ls, kmeiteni, kura vairāks stundās ideāli mezgās Tev logus, bet nav garantijas, ka viņa veicot to superīgi, atnāks vēl vienu reizi....

Zinu, ka ir gari utt.Bet es gribēju pateikt vienu - VIENAS PATIESĪBAS ŠEIT NEV, NEBIJA UN NEBŪT. ir tikai dzīvres nianse - dodd devējām atdodās, es tam, diemžēl, ne vienmēr sēkoju līdzi... bet ļoti gribējās :))
29.04.2011 12:36 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
taurenīt, tavi tie mūžīgie palagi :-D
tu laikam cosmo meitenēm esi visu savu dzīvi līdz detaļām jau atklājusi :-)
29.04.2011 12:40 |

10 gadi
Reitings 6302
Reģ: 01.04.2009
Nu baigi garā diskusija:D
Nesaprotu, kas te daudz ko cepties?
Pati aizietu tos logus nomazgāt, ja dzīvotu centrā, reiz jau strādāju apkopējas darbu par apm. 5 ls 2 stundās un problēmu nebija:)
Daudzas te ir pārāk piekasīgas vnk.
29.04.2011 12:55 |

Reitings 2130
Pipelsīns, ne visu, tik to, ko šeit uzrakstīju :) Un vēl šo - to , bet ir lietas, kuras nekad nestāstu :) Kaut kad jau pieminēju mammas vīru pa piemēru, tāpēc varu mierīgi pieminēt arī otreiz :)

Bet par palagiem,. kāda diskusija, tādi palagi :) Kaut gan to visu var ari vienā teikumā uzrakstīt - grūti atrast labu darbinieku, kaut arī haltūrasi, par mazu naudu :)
29.04.2011 13:03 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Personīgi es neteicu,ka 5 lati par tādu darbu ir maz, es teicu,ka MAN būtu kauns par vienreizēju darbu maksāt tik maz!MAN!!!!!!!!!!!! Un nevajag bāzt virsū, cik pelna melnstrādnieki, to tāpa visi zin, bet te runa ir par VIENREIZĒJU darbu!Neko nepārmetu autorei, vienkārši pateicu savas domas!Lai gan man naudas nav daudz, tomēr tāpat nepatīk par tādām lietām atstāt kapeikpi****** iespaidu!
29.04.2011 13:16 |

Reitings 2130
katte, man arī būtu kauns, tāpēc naudas nav baigi daudz, citiem (es nerunāju tieši par autori :)) - nav kauns, tāpeč naudas vairāk :) Nezinu, kā ir labāk un pareizāk :)
29.04.2011 13:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits