mīlestība iet caur vēderu??

Reitings 56
Reģ: 13.08.2010

Sveikas! :-)

Man ir tāda problēma, nez vai to varētu saukt vispār par problēmu, bet man nepatīk gatavot ēst, vienkārši neesmu tāds sieviešu tips, kurām patīk šiverēt pa virtuvi utt. Pašai nav bijušas problēmas, badā mirusi vēl neesmu un šo to reizēm pagatavoju, pavisam elementāru un ātru kaut ko :-D Bet nu, visas nepatikšanas sākās, kad sāku dzīvot kopā ar savu tagadējo draugu, :-D viņam ir tāds uzskats, ka bezmaz sieviete nav sieviete, ja netaisa katru dienu ēst. (t) Bišk plūcamies par to, jo viņa mamma un māsas redz ir prīmā pavāres :-D ... Ai, arvienvārdsakot, gribēju dzirdēt jūsu viedokli par to vai tiešām īsta sieviete ir arī laba pavāre... :-P :-D

28.04.2011 12:15 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man agrāk riebās kko gatavot.
Taču,tagad kkā tas mainījies.Mani neviens nespiež.Zinu,ka mīļais pats varētu pagatavot.Bet man patīk viņam taisīt ēst līdz uz darbu.Tāpat iepatīkas pagatavot kādu jaunu ēdienu pēc jaunas receptes vai eksperimentēt ar garšvielām.
Un ne jau es tagad atnāku pēc lekcijām un tad stundām ilgi piecus ēdienus gatavoju.
Mums patiesībā sanāk uz maiņām-ir dienas,kad es taisu,ir dienas kad viņš.Nav nekādu ''tu esi sieviete,tad sēdi pie plīts un gatavo''.Varbūt arī tāpēc man nav tādas nepatikas.
Es laikam vnk nevarētu iezvelties gultā un nekā nedarīt.Tjipa: gribi ēst-uztaisi,gribi tīras drēbes-izmazgā utt.
29.04.2011 03:29 |

10 gadi
Reitings 3713
Reģ: 29.01.2009
Tā teikt, ēdu, lai dzīvotu, nevis dzīvoju, lai ēstu.
Gatavot man nepatīk. Mani brīvos vakaros, ja ir iespēja darīt ko citu, pie plīts nesastapt. Bet nu pēdējā laikā nākas ik pa laikam kaut ko pagatavot.
29.04.2011 03:53 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Nu jums saja jautajuma nesaskan. Mani viriesi visi vai nu loti labi macejusi gatavot un viniem tas ir paticis vai ari vienkarsi to ir darijusi ar prieku manis del! :D Re, problema atrisinata. (Man ari nepatik gatavot est, tikai reizem varu ko uztaisit un tad virietim liles prieks (l) :D )
29.04.2011 03:55 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es ari domaju,ka sievietei vajadzet macet gatavot est. pie3dzims jums berni-ko tad-edisiet vislaik roltonu vai pelmenus??
nu kadu kotleti tak vajag iemacities pagatavot.

man ar daudz kas nepatik, bet nu diemzel ir lietas, kuras ir jadara.

par milestibu un vederu-daleji taisniba. vsp sievietei-

jabut protituatai gulta,
saimniecei virtuve
damai sabiedriba.
29.04.2011 15:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits