mīlestība iet caur vēderu??

Reitings 56
Reģ: 13.08.2010

Sveikas! :-)

Man ir tāda problēma, nez vai to varētu saukt vispār par problēmu, bet man nepatīk gatavot ēst, vienkārši neesmu tāds sieviešu tips, kurām patīk šiverēt pa virtuvi utt. Pašai nav bijušas problēmas, badā mirusi vēl neesmu un šo to reizēm pagatavoju, pavisam elementāru un ātru kaut ko :-D Bet nu, visas nepatikšanas sākās, kad sāku dzīvot kopā ar savu tagadējo draugu, :-D viņam ir tāds uzskats, ka bezmaz sieviete nav sieviete, ja netaisa katru dienu ēst. (t) Bišk plūcamies par to, jo viņa mamma un māsas redz ir prīmā pavāres :-D ... Ai, arvienvārdsakot, gribēju dzirdēt jūsu viedokli par to vai tiešām īsta sieviete ir arī laba pavāre... :-P :-D

28.04.2011 12:15 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Māku labi gatavot, bet ja man uzspiestu un vēl tādā stilā kā jūs te stāstat, es saceltu tādu vētru, ka maz neliekās. Iesaku speciāl negaršīgi taisīt, tā ka pēctam pie poda jāsēž. Un ik pa laikam prasīt- garšīgi, garšīgi? Kad sapratīs, ka ēdiens ,ko taisi nav baudāms, vairs neuzspiedīs. Nāksies pašam taisīt.
28.04.2011 15:23 |

Reitings 315
Reģ: 20.04.2011
es gatavoju ēst tiešām labi,bet ļōti reti,jo man nepatīk šiverēt pa virtuvi :-D un netaisos to darīt pret savu gribu,lai citi man taisa ēst :-D
28.04.2011 15:27 |

Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Man ļoti nepatīk gatavot. Bet tad, kad vajag, es to daru. Mums ar vīrieti iegājies tā - kurš pirmais mājās, tas arī gatavo vakariņas. Viņam patīk gatavot, nedēļas nogalēs viņš pats pēc savas iniciatīvas to dara un man pie plīts sanāk stāvēt kādas 2-3 reizes nedēļā.
Nedomāju, ka esmu sliktāka sieviete par tām, kuras gatavo katru dienu 3 reizes.
28.04.2011 15:29 |

10 gadi
Reitings 652
mb* pagatavo kko ātru elementāru? roltonus??
nu tā jau ir kad mīlestība iet caur vēderu...
28.04.2011 18:11 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Sāpīga tēma. Es esmu radusi darīt to, ko es tajā brīdī gribu. Pie plīts labprātīgi stāvēt vēlos pietiekami reti. Visgrūtākais man ir izdomāt, ko gatavot - nepatīk sarežģītas receptes, kas prasa daudz laika. Nepatīk gatavot, kad esmu dusmīga vai nogurusi, tad man nekas nesanāk. Nepatīk uzskats, ka gatavo tikai sievietes. Es vispar uzskatu, ka par vēderu katrs var parūpēties pats. Neskatoties uz manu dzelžaino attieksmi - savam vīrietim es gatavoju, bet labi, ka nedzīvojam kopā. Nezinu kā tas tādā gadījumā izvērstos.
28.04.2011 19:42 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Negatavoju gandrīz nemaz.. puisim ir rokas un, ja vēlas ēst var pats sevi mierīgi pabarot. Neesmu tak kalpone, bez manis kkā pirms tam tač sevi baroja !un arī mana mīlestība iet caur vēderu!
Neviens mani nepiespiedīs darba dienas vakaros stāvēt pie plīts, kamēr vecis atpūtīsies un teiks "stāvēšana pie plīts ir tavs darbs, nevis mans"
Šāds modelis vairākus gadus bija manā ģimenē, kad mammai viss tika ukrauts, es to visu redzēju un nē, nekad neko tādu nepieļaušu!
28.04.2011 19:57 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Pilnīgi piekrītu pipelsīnam. Ja tās ir brīvdienas, tad var kaut ko pagatavot, bet pēc darba vēl pāris stundas virtuvē mocīties, tas nav man. Vienam manam ex bija tāda ģimene, kad māte atbrauc no darba kādos 18os un līdz kādiem 22iem pa virtuvi šiverējās taisot soļankas un cepot kotletes. Es tā nevarētu un negribētu!
28.04.2011 20:09 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Problēma ir ne tikai attieksmē, bet arī ēdienkartē. Man, piemēram, ir periodi, kad maz ēdu - šovakar vakariņās uztaisīju mazu bļodiņu ar lociņiem krējumā un rupjmaizi. Pietiek. Parādi ko tādu vīrietim. Vai arī man ļoti garšo biezpiens, varu noēst tonnu, neko neēdot klāt, piedzeru tik tēju - lūk, vakariņas. Dažreiz uztaisu lielu salātbļodu un tad divas dienas pārtieku tikai no tiem, bet vai tad vīrietim ko tādu var piedāvāt.. Gaļa, visur gaļa un kaut kas trekns.
28.04.2011 20:47 |

Reitings 60
Man ir cita problēma. Man draugs gatavo ēst, piedevām dažkārt tīri labprāt, bet es nevaru ieēst tos ēdienus, kurus viņš gatavo (par treknu, par sālītu vai piparotu). Vēl viņam garšo gaļas zupas, kuras es vispār nevaru ciest. Viņš gan māk gatavot ļoti garšīgu plovu, gan ar tomātu mērci, gan uzbeku.

Par brokastīm runājot - mans draugs arī uzskata, ka katru rītu jāgavo kārtīgas brokastis (cepti kartupeļi, vārīti cīsiņi, kartupeļi sacepti ar olu). Es pati tādas lietas no rīta nemaz nevaru dabūt lejā un, manuprāt, tas nemaz nav brokastu ēdiens, bet jau kārtīgas pusdienas. Es tiešām nesaprotu, kāda vaina ir maizītēm brokastīs. Auzu pārslu putra viņam arī nederot.

Dzīvojam kopā, tāpēc šīs atšķirības tracina.
28.04.2011 23:51 |

Reitings 108
ui, miilestiba iet caur vederu, caur maneejo :-D draugs ljoti labi gatavo un dara to ar prieku, jo es negatavoju.
ja nu vienigi retu reizi, kad mirstu bada :-D tadelj es vinu milu mazliet vairak neka miletu tad, ja vins negatavotu est.
28.04.2011 23:55 |

Reitings 315
Reģ: 20.04.2011
un vispār jādabū džeki,kas paši taisa ēst,manējais mani ar prieku baro :-D :-D :-D
28.04.2011 23:56 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
Mīlestība iet caur sirdi. bet neēdušam grūti mīlēt :D

Bet tomēr es pieturos pie principiem, ka īsts vīrietis ceļ māju un īsta sieviete uztur to kārtībā . tāpat ar ēdienu- vīrietis to sagādā, es gatavoju :)
Man tas nesagādā problēmas un pašai lepums par vakariņām , tīru dzīvokli un puķītēm uz balkona. tas atnāca ar laiku. agrāk nespeju sevi piespiest pat traukus nomazgāt :)

vienīgais , ka puisim pašam ir jābūt īstam vīrietis, kas pats ar savām rokām remontu uztaisīs, radiatorus nomainīs un elektrības rozeti salabos. Ja viņš tāds nav , tad būtu dikti smieklīgi, ja šis pieprasītu, lai tu būtu īsta sieviete :D

ir gadījies redzēt, kā džeks, kurš pat spuldzīti pats baidās nomainīt un sauc meistaru priekš tā, sevi uzskata par īstu veci un runā kā šovinists :D :D
29.04.2011 00:05 |

Reitings 60
labais, es iedomājos, kā tas meistars pārrēcās, kad viņu atsauca spuldzīti nomainīt. Vēl varbūt paspēja piečuku par to noplēst. :-D
29.04.2011 00:13 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
piebildīšu, ka es NEKAD nedzīvotu kopā ar vīrieti, kas mani salīdzinātu ar māsu vai nedod dievs, māti :-/ . tā ir necieņa . viņš taču zināja uz ko parakstās, kad sākāt dzīvot kopā , zināja tavus plusus un mīnusus. mainīt cilvēku savam labumam , tas ir egoistu dabā. vai arī džeks vienkārši ilgojas pēc dzīves pie mammas. :D

ja strādajat/mācaties abi , jāgatavo tam, kas mazāk noguris. un ne jau piespiešanas kārtā
29.04.2011 00:19 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
Dzīvošana kopā, vismaz man iemācīja gatavot :) ja agrāk mamma sagaidīja ar siltām vakariņām, tad nu tagad man pašai nākas gatavot, ne jau tikai vīrieša dēļ, vienkārši negribu ēst visādus mēslus katru vakaru :)
PS - mb*, pagatavo piem. zupu vai plovu un tā vairāk, lai divas dienas var ēst :)
29.04.2011 00:40 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
naktsmeita, piekrītu pilnībā tev!:)
+ man vispār nav jāsatraucas ne par māju, ne par tehnikām - ja kaut kas noiet greizi, viņš visu salabo :)
man atliek domāt tik to, kas nepieciešams viņam iepirkt priekš vakariņām/pusdienām :)
29.04.2011 00:45 |

Reitings 81
Reģ: 28.04.2011

Naktsmeita

Mīlestība iet caur sirdi. bet neēdušam grūti mīlēt

Zelta vardi .Zelta vardi.
29.04.2011 01:29 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Draugam arī gan mamma, gan māsa ir baigās pavāres. Pašā sākumā viņš bija izbrīnīts, ka es viņam lieku gatavot ēst kopā ar mani, bet es viņam pateicu, ka abi strādājam un abi gatavojam sev ēst. Bet tā kā kādu laiciņu draugs ir vienīgais pelnītājs ģimenē, tad es esmu iemācījusies diezgan daudz ko taisīt ēst un sagaidu draugu mājās ar siltām vakariņām gandrīz vienmēr. Bet arī, ik pa laikam lieku viņam pašam ko uztaisīt, vai ierosinu pagatavot kopā, lai neizlaižas! :-P :-D
29.04.2011 03:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ir tiesam laikam paveicies taja zina,ka mans virs mil gatavot-vins to dara ar milestibu! :-)
Es pilnigi piekritu,ka virietim tas ir loti svarigi-paest labi un veseligi!Ja sieviete var izbraukt ar salatiniem ,jogurtiniem,tad virietis uz to neparakstisies!!Te iet runa par nopietnu esanu-gandriz vienmer! |-)
Es milu ta paknibinaties,bet tos galas edienus noteikti taisa virs! :-P
29.04.2011 03:09 |

10 gadi
Reitings 3122
Es arii neciesu gatavot un man arii reti sanaak ko garsiigu pagatavot. Bet manam draugam ljoti patiik gatavot un arii ljoti labi padodaas. Taadeelj kaut kaa dabiigi ir iegaajies, ka vinjs vienmeer ir tas, kas gatavo. Ja gribu buut jauka pret draugu, sad tad sacepu pankuukas, jo tas ir viens no retajiem eedieniem, kas man padodaas, un tad vins vienmeer ljoti priecaajaas! (l)
29.04.2011 03:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits