Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mans stāsts

 
Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010

Sveikas, mīļās dāmas :-) Uzklausiet, mazliet palīdzat ar padomu un noteikti mācieties no manām kļūdām...

Pirms pāris nedēļām parastā darba dienas vakarā ar mani notika smags negadījums - nokļuvu smagā stāvoklī slimnīcā. [parasti man likās, ka tādas lietas notiek tikai ar citiem cilvēkiem. Nekad ne ar mani vai man tuvajiem.] Vēl tagad tikai atkopjos... Ieguvu lielas rētas uz kājām un vēdera.

Pēc šī diezgan smagā posma manā dzīvē esmu sapratusi, ka nekad ne par ko nesūdzēšos savā dzīvē.

Pirms negadījuma kaut kā ļoti ņēmu pie sirds to, ka esmu pieņēmusies mazliet svarā, lamājos uz sevi un savu ķermeni, [lai gan pati vien biju vainīga] Tagad saprotu, ka tā bija milzīga mana kļūda!Nekad vairs neveltīšu sliktus vārdus vai pat domas par sevi vai kā šajā gadījumā - par savu ķermeni. NEKAD!!! Tagad man būs visu mūžu jāskatās uz savām rētām un jāatceras šis stulbais atgadījums, kas varēja nenotikt. Nevarēšu vairs valkāt īsas kleitas vai svārkus par bikini nerunājot. Un nemaz nezinu, kā lai emocionāli saņemos tam, ka mans mīļotais drīz būs mājās pēc gandrīz gada prombūšanas un es būšu ar šīm rētām... Pašas saprotat, ka gribas savam vīrietim būt vislabākajai un skaistākajai, bet tagad... man būs kauns pat izģērbties. Ko lai daru? Man bail, ka viņš vairs nespēs uz mani skatīties kā uz skaistu sievieti...

Meitenes, lūdzu novērtējiet sevi ar visiem saviem mīnusiem, lolojiet un mīliet sevi, lai kādas Jūs būtu... Jo, ticiet man, var pienākt brīdis, kad jau būs par vēlu.

Es zinu, ka beigu beigās viss būs labi un spēšu dzīvot atkal gan fiziski, gan emocionāli pilnvērtigu dzīvi, tik pašreiz jātiek galā ar esošo situāciju un jāpieņem, ka ir tā, kā ir! Bet esmu guvusi milzu mācību savā dzīvē. Es zinu, ka nav pasaules gals, jo smaids un sirds man ir vēl vietā, bet diemžēl vairs īsti laimīga no sirds kā sieviete nespēšu būt.

Lūdzu no mana stāsta paņemiet sev to labāko un baudiet dzīvi, novērtējiet to, kas Jums dzīvē dots :-)

27.04.2011 22:41 |
 
Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Atvaino....bet, kas ar tevi notika?
27.04.2011 22:47 |
 
Reitings 283
Reģ: 16.09.2010
Tavs stāsts lika aizdomāties (t) Turies!
Ja draugs tevi mīl un esat kopā,tad viņam tu liksies skaista arī ar rētām.
27.04.2011 22:52 |
 
Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Saki, ka nevajag ņemt pie sirds nepatiku pret savu izskatu, ka vairs nekad neveltīsi sliktas domas par savu ķermeni, bet kas tad rētas sanāk uz to neattiecas? Takā sanāk, ka pati jau sev atbildēji, rētas nav trakākais kas dzīvē var gadīties ;)
Turies!
27.04.2011 22:55 |
 
Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009
nezinu jau, kas ar Tevi notika, bet katrā gadījumā jābūt pateicīgai, ka visi locekļi ir vietā, jo vienmēr var būt bijis sliktāk. :-/ rētas vēl nav tas briesmīgākais, bet, protams, arī ne patīkamākais, taču nešaubos, ka savam draugam tāpat šķitīsi skaista, jo, kā jau teici smaids un viss pārējais ir vietā. :)

bet paldies, ka padalījies, tik tiešām liki padomāt. ;)
27.04.2011 22:59 |
 
Reitings 120
Reģ: 14.06.2010
Turies !

Eh,kā man riebja ja vīrieši ir mīkstie un pēc šadiem gadījumiem paņem un notinās !Daudz mazāk zinu sievietes ,labāk teikšu nezinu nevienu ,kura pamestu mīļoto rētu dēļ! Mēs esam stiprākas (l)

Gardumiņa mazliet apbrīnoju tavu optimismu tevī ,tiešām turies :-)
27.04.2011 23:00 |
 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Gardumiņ, a kurš teica, ka tas viss tādēļ, ka nemīlēji savu ķermeni? Vienkārši tā notika un viss.
Bet par vīrieti neuztraucies. Zinu meiteni, kurai daļa no ķermeņa ir ar apdeguma rētām, pat ne rētām, āda grubuļaina, viss ok, laimīga attiecībās, čaļi pievērš uzmanību. Tak pofig, ja reiz tici, ka jāmīl savs ķermenis, tad to arī dari, bet tu jau atkal sevi noniecini. Un atceries, ka mūsdienu ķirurģija dara brīnumus, ja cilvēkam skābes saēstu seju var atjaunot, tad tu vari savas rētas ja ne pavisam likvidēt, tad samazināt līdz līmenim, kad pašai tās vairs netraucē.
27.04.2011 23:09 |
 
Reitings 350
Reģ: 19.11.2009
Gardumiņa novēlu Tev labu veselību un daudz laimes un spēka :) Un zini, viss, kas notiek ir uz labu, pat ja mēs to uzreiz nesaprotam. Vienkārši tagad Tu mazāk uzmanības pievērsīsi kādām nepilnībām, un es ticu, ka kādreiz tās rētas pazūdīs no Tava ķermeņa! Galvenais ir nekaunēties par to un nezaudēt ticību sev, savam skaistumam un attiecībām ar mīļoto! Un nedomāju, ka kaut kādas rētas var izjaukt attiecības!
P.s. Vai tad mūsdienas nevar tās rētas noņemt ar lāzera palīdzību? Man liekas, ka var, noteikti painteresējies par šo jautājumu pie ārstiem, kas tevi ārstē!
27.04.2011 23:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits