kleitas jautajums

Reitings 7
Reģ: 29.01.2009

Man vasaraa jaiet uz kazam. Sodien iegadajos kleitu, kas izskatas fantastiski uz manis, bet es neesmu drosa vai tadu var uz kazam vilkt. Jo jaa, es nekad neesmu bijusi kaazaas... Nezinu neko par etiketi, ne ko... Draugs teica, ka nevarot vilkt melnu uz kazam...

Ielugumaa ar nekas nav teikts un pie kam - ligava ir afrikaniete, ta ka es pat nezinu vai vinai bus balts terps vai kads tradicionalais terps no vinas valsts.

http://shop.hm.com/dk/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KLA&shoptype=S 17.lapaa 2.kleita (balta, ar melnu ziedu rakstu)...

zinu, mulkigs jautajums, bet varbut kada var apskaidrot ko tad isti var un nevar vilkt uz kazam...

27.04.2011 17:16 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Man pagajusho gad bija lidziga kleita uz drauga kaazaam - viss bija feini, ne ligavai bija iebildumu ka man gara kleita nekaa. un mans personiskais viedoklis ir ka melnu kleitu var vilkt, nebutu forshi baltu vilkt,tam piekriit. nebutu parak liela fane ja kaada ierastos spilgti sarkana manaas kaazaas, bet kadu sarkanu aksesuaru - kapec ne? ;)
27.04.2011 18:44 |

Reitings 81
Reģ: 12.07.2010
var vilkts visas krāsas, izņemot balto! :)
28.04.2011 00:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits