kolēģis palūdza, lai palīdzu uzrakstīt iesniegumu es saku, ka punkts jāliek, šis ka, ka nē nav jāliek, beigās gan ielika, bet sāku domāt vai mana atmiņa mani neviļ, redz kko tomēr atceros pareizi. :-D man jau ar liekas loģiski "kam" no "kā"iesniegums un punkts. :-D
Ja iesniegums tiek rakstīts ar datoru, tad dokumenta nosaukumu drīkst rakstīt ar lielajiem burtiem un punktu aiz tā drīkst nelikt, ja ar roku, tad raksta ar mazo burtu un punktu liek :-)
Tātad abām pusēm taisnība, tikai atškiras kā raksta vai ar roku vai ar datoru :)
Sveikas sveikas!
Nu jau vēl tikai 4 stundas palikušas un tad jau baidzot mājās.
Esmu kopš darba dienas sākuma apēdusi dažus siera cepumus, mani apkopēja apsolīja palaist ēst, bet laikam aizmirsa :-D
Tā nu ceru, ka tikšu.
Man ir 2 banāni un kefīrs, beigās sanāks atslodze :-D
Apskatīju daudz maz jauno ēku - jautājumi jautājumi tām, kas gribēja visu zināt. :-P
Tur būs bankets ar ļoti glaunu galdu - gan garneles, gan kaviārs utt :-D Nebūs tikai pīrādziņi. Kūka arī jau bija - liela un grandioza :-P Tā kā nebūs tikai apkaltuši pīrādziņi.
Tā nu ir sanācis, ka mēs nedzīvojam kopā, mazo audzina mans pirmais vīrs. Kad šķīrāmies es vnk viena pati nespēju uzturēt sevi un kur nu vēl bērnu, tad mazo audzināja tēvs...tā nu tas arī ir palicis :-|
Tur visu dienu bija lekcijas, kas paredzētas vairāk arhitektiem un topošajiem arhitektiem, kā arī par kino un medijiem kaut kas bija.
Nu es nezinu kā tur uz to beigu pasākumu - visi dikti glauni, ņamsi, Tu ar atnāc vakarkleitā un gar šķīvjiem tik šiverē. :-D :-D :-D
Ak šausmas, Tev tagad noteikti ir dikti grūti... Cik bērniņš vecs?
Es nespēju iedomāties kā es rīkotos šādā situācijā, jo pēc idejas jau māte grib to, kas labāk bērniņam, bet nesatikt bērnu katru dienu ir murgs, manuprāt. Cik nu varu spriest, man jau ar zvēriem ir grūti, katru mīļu brīdi, ja atstāti vieni domāju par to, kā viņiem iet utt.