Labs rītiņš.
Esmu darbā, sadzēros kafiju, vēders tā uzpūties, ka spēju tikai ar izspiestu vēderu izgulties krēslā :D smagi!
šodien tik otrā darba diena, bet jau gribās brīvdienas..
Talkā gan nepiedalīšos, tajā dienā paredzēts kas labāks :D
jā, no š.g.1.janvāra var vest 4 blokus uz ES valstīm, protams marķētās !
mazais nazīc nu parēķini cigarešu paciņas cena x10 :D aptuveni tā noteikti maksā.. :D būs man ar kāds bloks jāatved, kad braukšu mājās.. a to te kkā pirkt negribās, a pīpēt diezgan bieži sagribās.. :D
es vienreiz vedu 5 blokus.. kādus 4 gadus atpakaļ, un te attaisot somu man bij tikai 3 bloki..
2 tika vnk nopizģīti.. jo nu ja būtu konfiscēti, tad tač man kāds kko tur pateiktu, vai kaut vai kādu konfiskācijas talonu iebāztu :D
man ar tām lidošanam pa žizņi kkas ne tā sanāk :D vienreiz vedu krustmātei raugu mīklas sauso maisījumu :D un ieliku rokas bagāžā.. skatos iet vienreiz cauri skenerim, otreiz.. man jau rēku parauj :D es stāvu un saku, kādas problēmas?! čalīts tāds - kas jums tur ir :D es tāda. nuu raugu mīklas milti :D rēcot pasaku.. šis nolūr uz mani, atdod somu un saka nu ok, ej.. :D
a ja nu man tur koks būtu :D
es šoreiz nevienam neko nevedu :-D lai iet bezdēt,es pati kā dāvana :-D un ko es tajā rokas bagāžā savedīšu,man tak šmotkas daudz un citi pričendāļi :-D
viens fiksais jautājums pagājušajā 5dienā izdomāju mainīt tel. operātoru no amigo uz Biti oficiāli Bites tīklā skaitīšos tikai no 2 maija, kkādu līgumu parakstīju, bet ja es tagad tomēr pārdomāju un negribu mainīt man ir kkāds līgumsods? vnk tie papīri ir mājā un nevaru palasīt kas un kā! :-/
mazais nazīc- haahhaaa :D man tip tag no algas jāatliek mācībām.. jo lūdz jūnijam jāsamaksā par šito semestri :D poh ka esmu praksē tip :D naudu tik kāš tas LLU :D
Tīdž es domaju, ka vēl var atteikt, jo es kad pārslēdzos uz bī frī man tele 2 visas 2 ned vēl zvanījās, un piedāvāja nākt atpakaļ, tā kā noteikti nekāds sods nav.. un arī to bī frī ņemot kkādu līgumu es parakstīju..
mazais nazīc- es īrijā esmu periodos, kad nav skola :D nu vasarās un tag šito pusgadu.. tāpēc ka kad beidzu videni, nezinu kāpēc izdomāju, ka jāmācās LV.. tag žēl šitos 3 gadus izmest.. jānobeidz vien ir.. un priekšā vēl tikai viens mācību semestris un tad atkal prakse pusgadu :D gan jau izvilkšu.. tad braukšu atpakaļ uz šejieni uun noteikti mācīšos kko pilnīgi citu :D tā iet ka neizdomā līdz galam visu.. :D
tīdž - man šitā krustmāte vienreiz aizbrauca uz LV un dabūja ērci.. :D tad nu viņai ar kamēr gaidīja atbildi :D par to ērci, jo nu aizveda ērci pārbaudīt, jau izdomāja, ka mirst utt..
tas bij diezgan smieklīgi.. bet nu protams, ja nu būtu slima, tad nemaz tā neliktos..