sausi mati

Reitings 213
Reģ: 17.08.2010

sveikas! :-)

mani ir piemeklējusi problēma, kas mani nopietni ir sākusi uztraukt :-|

man ir palikuši sausi mati un ļooti lūst, ne tikai gali, bet tādi riktīgi gabali. frizierīte teica, ka tas varētu būt vai nu no pārāk stipras krāsas, kad krāsoju citur, vai arī fēns+taisnotājs. esmu nolēmusi darīt lietas labā, par cik mazgāju matiņus katru dienu un žāvēju ar karstu fēnu, nezinu, kā varēšu samazināt to lietošanu. nopirku arī vitamīnus, bet šajā gadījumā ārējais faktors laikam ir tas galvenais.

tātad jautājums ir tāds, vai kāda no jums ir lietojusi nātru tējas uzlējumu? es palasījos, bet netieku skaidrībā ne par īsto vajadzīgo tējas devu, ne arī par to, vai mati paliek vai nepaliek zaļgani (tas būtu diezgan briesmīgi) :-D

un vēlētos dzirdēt vēl kādu padomu pēc pieredzes :-)

25.04.2011 21:01 |

Reitings 164
Reģ: 16.04.2011
dzirdēju te visādas atsauksmes par keratīnu,tavā gadījumā es uzdrošinātos pamēģināt...;)
26.04.2011 01:27 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Meitenēeees! Kur nopirkt diždadžu eļļu? Aptiekā nebija, Veselības pasaulē ar teica, ka tāda nav.
26.08.2014 20:26 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt, beidz traumēt tos nabaga matus!
Nemazgā katru dienu, bet katru otro vai trešo dienu. Un ļauj dabīgi izžūt bez fēna. Un nekādā gadījumā netaisno.

Par nātrēm no draudzenes esmu dzirdējusi, ka palīdz.
27.08.2014 12:09 |

Reitings 262
Reģ: 04.01.2013
Man mati "po žizņi" ļoti sausi, taču, ja es tos nefēnoju vai netaisnoju, skata nav nekāda.
Ļoti palīdz matu mazgāšana novārītā ūdenī (čakars, bet ko padarīsi), rīcineļļa pirms mazgāšanas (ne katru reizi, bet vismaz 2x nedēļā) un giovanni serums pirms fēnošanas. Kā arī vitamīni un daudz ūdens, bet tur to rezultātu var manīt tikai ar laiku
29.08.2014 10:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits