Vienkārši vēlos izteikt savas domas par vakardenas diskusiju "kā paziņot par gaidāmo bērniņu? ". Negaidu nekādas atbildes vai nosodījumu, vienkārši izsakos...
Mani pārņēma šausmas kā dažas uzbrūkoši, rakstīja jau kaut kādus nosodījumus un tizlus, nevajadzīgus jautājumus, kad no meitenes puses jautājums bija pavisam citādāks. :-O
Es te gribu izteikties par tiem gadiem.
Es savos nu jau 21 gados, esmu pilnībā gatava mazulim, kaut gan vēl mācos.
Sāka 20 gadus vecu meiteni saukt par bērnu, kā var vispār caur internetu zināt kas cilvēkam prātā.
Tad jau mēs visi līdz sirmam vecumam esam bērni, un pieaugušo lietas nevaram darīt. Jo citi 50 gados jūtas vēl jauni.
Tagad lasīju internetā par dziedātāju Meray Keray (nezinu kā pareizi rakstās). Tāds notikums 41 gadā pirmais bērniņš KAMON, kad tam bērnam būs 20 viņai būs 60, un ja vēl viņa būs ar saviem veco laiku principiem, tad vispār būs starp viņām konflikts, konflikta galā.
Es zinu tādus vecākus ar ļoti lielu gadu starpību starp bērnu un ir ļoti labas attiecības, un viss ok. Bet tādu nav daudz... :-/
Ja šajos laikos iesprings tik ļoti uz šīm finansēm, tad vispār bērnu nebūs.
Protams ja pašiem nav ko ēst, tad bērnam arī nebūs, tur jau var saprast.
Bet redzu ka pat normāli situēti cilvēki, nevēlas bērnu, jo finanses nav tik lielas, ak vai nevārēs katru nedēļu iet uz solārijiem pie manikīra u.t.t. tad nu atradusies problēma.
Nu tā diezgan nesaprotami uzrakstīju, bet nu domas nāca kā trakas. :-)
Saulainu jums visām šo dieniņu!