Spocinji majas?

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011

Hey!

Jums nav bijis taa, ka dzirdat istaba divainas skanjas regulari, nenosakamas izcelmes?:)

Es nesaprotu, man majas dzivo majas garinjs vai kas, bet jau 2 vakaru pec kartas, ta ka esmu majas atkal dzirdu..kadreiz nepieversu uzmanibu, ka kakjis vaktee sho sturi.. bet neesmu vieniga kas dzird, kakjis pie katras chabonjas metas uz sho sturi.Skanjas tadas nesaprotamas..

Ir kaadi kukainishi kas pej radit skanjas?? (es neredzu neko tadu)

25.04.2011 03:23 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Esmu dzirdējusi mistiskas skaņas, bet vienmēr to ignorēju! :-D

Spokiem ticēšu tikai tad, kad pati redzēšu!

Kkā neticu visiem šiem pekstiņiem, sakat ko gribat, bet cilvēka prāts var uzburt daudz lietas, kuras patiesībā eksistē tikai iedomu līmenī! 8-)
25.04.2011 17:25 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Oi dāmas, izlasīju diskusiju. Tagad jau sū.., bet kad vakarā atcerēšos par to spoku pie gultas, man būs paranoja. :D
25.04.2011 18:03 |

Reitings 549
Reģ: 18.08.2009
Man vispār liekas, ka man drīz jumts aizbrauks no šī visa: Dzīvoju kojās un sanāca pārvākties uz citu istabiņu. Ienāk meitenes un saka : " āāā, tu tajā nelaimīgajā istabiņā dzīvo? " es domāju, kādā sakarā nelaimīgajā? Viņa saka : " nu te taču pakārās meitene skapī pirms pāris gadiem". Es vienkārši uz p*kaļas paliku. KATRU vakaru, ja sanāk nakšņot vienai, man liekas, ka veras durvis vaļā skapim, vienmēr lieku mūziku fonā, jo baidījos, ka dzirdēšu visādas skaņas.

Ilgi nevarēju ar to samierināties un mēģināju uzzināt, vai tā ir taisnība- beigās izrādās, istabiņā nevis meitene pakārusies skapī, bet džeks uztaisījis pašnāvību un izlecis pa logu.
Tā kā atkal pierādījās tas, ka es pati sevi varu nobiedēt līdz tādai fāzei, ka toč liekas- durvis veras, kkas runā, grīda čīkst!!!

JAUKU DIENU :)
25.04.2011 18:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)