stiepjams jedziens.
ja tev ir lielas krutis, tad bez lifona staigat, manuprat, butu nu ta. vismaz es vienreiz ar savam b/c jutos nu ta tizli.
un ka butu sedet autobusa bez apenem? nebutu sajuta, ka kadu infekciju var sakert??
es vairak esmu ne praktisku iemeslu del, ne kaut kada estetiskuma.
vasarā ar savu A izmēru diezgan bieži krūšturi nevelku, bet man galiņiem ir tādas silikona uzlīmītes (nepatīk ka krekliņā spiežas ārā)tad nu uzlipinu tās un aidā dzīvē :-D
Mani piespiest staigāt pa mājām bez apakšveļas varētu tikai vienā veidā: draudot ar ieroci.Labprātīgi savu mūžu nekas tāds nenotiks.Un man ir pilnīgi pie vienas vietas vai mans vīrietis tā gribētu vai nē.Es daru kā man ir ērtāk-respektīvi,staigāju apģērbusies.
Uz ielas iziet bez apakšveļas man šķiet kaut kā neforši un manā gadījumā skats būtu tiešām piedauzīgs,lai neteiktu vairāk.
Mans krūšu izmērs gluži nav tāds,lai es varētu atļauties staigāt bez krūštura.
ētiski vai neētiski kopumā?Nezinu.Katrs dara kā grib.
kaila staigāt es nevarētu, man vnk tas liek justies neforši.. bet apakšveļā gan man patīk pa māju pārvietoties! :-)
labrpāt pa mājām arī staigāju bez krūštura [tikai krekliņā], bet uz ielas nespēju iedomāties sevi tādā skatā, jo tomēr krūtis nav tās mazākās un viņas vajag "savākt"! :-D