Jūtu, mīļuma izrādīšana.

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009

Labrīt šajā Lieldienu rītā, priecīgus svētkus! (l)

Ar puisi esam kopā tikai apmēram 1,5 mēnesi. It kā visādā ziņā viss ir kārtībā. Bet ir viena lieta, ko viņš man ir teicis vairākkārt - ka es izrādot pārāk maz jūtu un mīļumu pret viņu... :-/ Bet es nemāku to izrādīt, nezinu kā tas darāms... :-/ Man tiešām viņš nozīmē daudz, un pazaudēt es viņu nepavisam negribu, bet es pilnīgi jūtu, ka viņš sāk lēnām atsvešināties... Un par iemeslu esot tieši tas, ka neizrādu emocijas pret viņu... Es pilnīgi nezinu, ko lai iesāk. :'-(

Kā jūs parādāt savam mīļotajam civēciņam, ko jūtat pret viņu? :-| Savādāk ir tā, ka nav man pieredze nopietnās attiecībās pārāk liela, un tgd nezinu, ko lai iesāku... :-|

24.04.2011 13:42 |

Reitings 3
Reģ: 30.11.2010
Personīgi mans viedoklis - nekas labs tur beigās neiznāks.

Pamatā tam visam ir prasta padarīšana, nu sasējās dāmu, izrādījās auksta čūska (pēc viņa domām), tagad ir obloms. Tā nav Tava vaina, jūs vienkārši esat dažādi cilvēki. Un ja tas ir manāms pēc tik, cik melns aiz naga (pusotrs mēnesis), tad stipri dažādi. Tu esi tieši tāda, kāda Tu esi, nu piestrādāsi, piedomāsi, bet beigu beigās iznākums būs viens un tas pats, tikai mokošāks. Piekam, tas drusku izskatīsies pēc maskarādes, jeb ģēvuška pēc pasūtījuma. Nu ir tādas cacas, no sērijas "klāt nenāc", ko padarīsi? Ir silti cilvēki, ir aukstāki, mainīties var, bet parasti tas notiek tad, kad sīks uzrodās, i tad ne vienmēr.
26.04.2011 02:50 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
tu nevari viņu samīļot no visas sirds, iemurrāt ausī, noglāstīt kaklu, muguru? ja tas nenāk dabiski, tad nekas arī nebūs.
26.04.2011 17:22 |

Reitings 57
Reģ: 24.04.2011
ja jūs esat kopā tikai 1,5 mēnesi. tad dūdiņ, tur nekas nesanāks ja jau tgd tā. manuprāt nav vērts neko glābt. ja būtu 1,5 gadi tad vēl tā. bet pff kas ir 1,5 mēnesis. tiešām izklausās pēc atrunām. labāk sper pirmo soli un saki, ka pamet viņu, nekā ļauj sevi pamest. :)
01.05.2011 00:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits