uzticēšanās

Reitings 68
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Nu tad beidzot pienaacis laiks, kad arii man ir veelme uzrakstiit un pajautaat padomu par savu probleemu. Dziivojam aarpus Latvijas, draugs aizbrauca briivdienaas uz LV, es nevareeju, jo bija jaastraadaa. Protams vinns katru vakaru pavada ar saviem sen neredzeetajiem draugiem un 4dien, 5dien abas dienas bija visu nakti klubaa ar draugiem. Vakar sarunaajam, ka vinnss neies uz klubu atkal,jo kaa nekaa 2 dienas pec kartas jau ir bijis. Teica,lai uzticoties vinnam, vinns tikai paseedeessot pie kaada no draugiem maajaas..un atsuutiissot sms, kad iessot guleet. Taatad sms atnaak 5os no riita ar tekstu- Tikai tagad ccaapoju maajaas, riit pateiksu ko darijam. (nav rakstits no kurienes ccapo majas 5os no riita..) Tagad apskatos vinna iecieniitaa baara bildes- un protams, kungs atkal bijis tur. Un kur tad paliek teksts par uzticeessanos?- kaarteejo reizi pieraadaas tas, ka ticeet nevar..

Sakiet vai jums liekas,ka taadi cilveeki mainaas?

Vakar pateicu vinnam, lai nezvana man (jo pat neatvainojaas), un ka nebuussu maajaas,kad vinnss atbrauks..

Tikai nezinu vai buutu pareizi padziivot pie kaadas draudzenes, lai vinnss saprot,ka katru reizi nebuus taa,ka es vinnu sagaidiissu ar atplestaam rokaam, lai vai kaadas stulbiibas buutu sadariijis..

-piedodiet par rakstiibu, man nav garumziimes.

24.04.2011 12:21 |

Reitings 73
Reģ: 26.04.2011
es domaaju,ka taa nelaishana driizaak izpauzhas emocionaali..-saka,lai ej,bet tad 3 dienas dabuusi skatiities uz sapiikushu seju utt...
26.04.2011 18:51 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Lauvēna tekstā saskatu pretrunu! Gluži otrādi- ja jau Tu būtu tik stipra un spēcīga, lai, kā Tu pati izsakies, būtu arī viena, tad Tu neturētu vīrieti pavadā un neuzspiestu savas spēles noteikumus! Pašpietiekama un sapratīgi domājoša būtne neliegs savam vīrietim ne atpūtu ar draugiem, ne atsevišķas izklaides!

Ja abi piekrīt šādam variantam, tad, protams, viss kārtībā, taču, ja kāds tiek apspiests, piedodiet, bet nekad to nesapratīšu. Attiecības nav važas un otra problēmu (lasīt- kompleksu un neuzticēšanās) lāpīšana...
26.04.2011 19:41 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Jau uzmetās man virsū! :-D Vai es kaut kur savā tekstā minēju, ka es savu vīrieti turu pavadiņā vai aizliedzu kur iet? :-D Vienīgais, ko es prasu ir rēķināšanās ar mani, cieņa pret mani un savlaicīga plānu paziņošana.
Sorry, bet nu uzskatu, ka attiecībās "noteikumi" (es te nerunāju par gara saraksta sastādīšanu pie sienas) ir tikai normāli. Nu neļaušu es nevienam sevi pazemot, krāpt vai vienkārši brutāli nerēķināties ar mani.
Galu galā, pašas jau vien pareizi pateicāt - otram nedari to, ko pats nevēlies, lai Tev dara. Un, manuprāt, tieši tas arī attiecībās ir pats svarīgākas, vajag tik, lai abi cilvēki ir vienādi domājošie šajā jautājumā. Ja ir kopā 2 ierobežotāji vai 2 neierobežotāji, problēmu nav. Tās sākas, ka viens ir tāds, bet otrs citādāks...
26.04.2011 21:25 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
un jā, jūs laikam nesapratāt, ka mans 1.komentārs bija ne tikai attiecināms uz šo diskusijas tematu. Te pēdējās dienās vairākas diskusijas par to bijušas, tamdēļ man iekšā sakrājās sakāmais par to vīriešu būšanu! :-D
26.04.2011 21:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits