Sveikas!
Nu tad beidzot pienaacis laiks, kad arii man ir veelme uzrakstiit un pajautaat padomu par savu probleemu. Dziivojam aarpus Latvijas, draugs aizbrauca briivdienaas uz LV, es nevareeju, jo bija jaastraadaa. Protams vinns katru vakaru pavada ar saviem sen neredzeetajiem draugiem un 4dien, 5dien abas dienas bija visu nakti klubaa ar draugiem. Vakar sarunaajam, ka vinnss neies uz klubu atkal,jo kaa nekaa 2 dienas pec kartas jau ir bijis. Teica,lai uzticoties vinnam, vinns tikai paseedeessot pie kaada no draugiem maajaas..un atsuutiissot sms, kad iessot guleet. Taatad sms atnaak 5os no riita ar tekstu- Tikai tagad ccaapoju maajaas, riit pateiksu ko darijam. (nav rakstits no kurienes ccapo majas 5os no riita..) Tagad apskatos vinna iecieniitaa baara bildes- un protams, kungs atkal bijis tur. Un kur tad paliek teksts par uzticeessanos?- kaarteejo reizi pieraadaas tas, ka ticeet nevar..
Sakiet vai jums liekas,ka taadi cilveeki mainaas?
Vakar pateicu vinnam, lai nezvana man (jo pat neatvainojaas), un ka nebuussu maajaas,kad vinnss atbrauks..
Tikai nezinu vai buutu pareizi padziivot pie kaadas draudzenes, lai vinnss saprot,ka katru reizi nebuus taa,ka es vinnu sagaidiissu ar atplestaam rokaam, lai vai kaadas stulbiibas buutu sadariijis..
-piedodiet par rakstiibu, man nav garumziimes.