Man ir draugs. Mūsu attiecības ilgst apmēram piecus gadus. Jāsaka tā, sākumā mēs strīdējāmies, man šķiet, ļoti daudz. Labi, pavērojot citu attiecības no malas, viss laikam nebija tik traki, bet mēs tiešām mēdzām strīdēties par, var teikt, neko. Manuprāt, tas ir tāpēc, ka sākām attiecības, kad man bija tikai 15 gadu un es NEKO nesapratu no normālām attiecībām. Man vienmēr bija svarīgāk būt noteicējai, uzstāt uz savas "patiesības" utt. Patiesībā tikai viņa pacietības un dzīves gudrības dēļ mums pašlaik ir, vismaz manā redzējumā - ļoti veiksmīgas attiecības.
Ticu, ka lielākā daļa cilvēku manu raksturu neciestu un aizietu prom, bet mūsu gadījumā - viņš prata man izskaidrot to, kas attiecībās neapmierina, bet es - iemācīties rēķināties ar otru un vienkārši "necepties" par katru sīkumu.
Jā, mēs arī tagad strīdamies, taču strīdi ir ieguvuši citu jēgu. Tā drīzāk ir skaļāka vārdu pārmaiņa, lai pateiktu: "Klau, tu dzirdi, ko mēģinu tev pateikt?"
Pašlaik dzīvoju attiecībās, kurās man patiešām patīk šad tad strīdēties, jo tas ir pat kļuvis interesanti :)