.....jau kādas 2 nedēļas, gandrīz katru dienu pēc brokastīm ir tāda sajūta ka gribas vemt, bet nekas nenāk ārā, citreiz arī izvemjos. Neko savā brokastu ēdienkartē neesmu mainijusi, kpc ir tā nelabā sajūta?? :(
ēdu diezgan vieglas brokastis- tēja, tomatmaizītes vai dažreiz kāda putra- bet to es ēdu vienmēr nekas nav mainijies uzturā.
bērniņš?-- nu gan sabijos, tik tāl pat neaizdomājos
tā varētu būt? :-/
Mēnešreizes nav rādītājs... Manai draudzenei pirmos 3 grūtniecības mēnešus bij normālas mēnešreizes...
Labāk uztaisi testu...
Vēl tas varētu būt arī no tā, ka klāt pavasara nogurums, vitamīnu trūkumus, vai arī, ja esi sākusi taisni lietot kādus vitamīnus, piemēram, ja to sastāvā ir ingvers vai žeņ-šeņ...
pieredze- menesreizes war but wel pirmaja menesi kad jau esi stawokli..ja tas bridis starpa ir loti iss.. tava gadijuma 2 nedelas...
es ari pec 2 nedelam brokastis mocijos, kafiju iedzerot wiss momenta bija ara..ar wisu parejo wnk nelaba duusa.
Ieteiktu gan tev nopirkt testu,jo es toreiz ari domaju,ka newar but..menesreizes ari taa kaa bija,domaju,ka kungim kkas..bet ne- re ku wiens super jauks milumins skraidele pa maju! :)
Taa kaa rit pirms dosanas uz wc paker lidz testu..kaut gan tava gadijuma ja ir jau pari nedelai nav obligati wairs jataisa no rita! ;)
Lai weicas!
nu waretu but lielaks nogurums un miegainiba..bet tas ir katram inviduali. piemram- citas wemstas wisus 9 menesus,citas wel 4 menesus nesaprot ka ir stawokli.. wisadi gadijumi un katram sawadak izpauzas!.. bet to jau tu redzesi kad uztaisisi testu..
Cik nu aiz bailem esmu tos taisijusi, es parasti aizeju uz arsu un nododu uzreiz asins analizes hcg. naudas zina iznak tas pats kas pirkt testu,bet wismaz asins analize newar kludities!
es ceru ka tam visam ir cits iemesls
sogad beidzu 12 .klasi
un galu galā man ar manu puisi visss ir cauri, negribetu lai tas notiek šādi :(
protams tagad teiksiet vajadzeja domāt uttt bet nu......
vienmer jau bus kads kad nosodis nevis atbalstisss
phu ko es te vispar runaju, ta nemaz navar butt