Gribu zināt sava sapņa izskaidrojumu, jo redzēju skaistu un sāpīgu sapni reizē. Satiku ļooooti skaistu puisi, kurš bija nedaudz dīvains savās darbībās, bet viņā iemīlējos. Nekad dzīvē nebiju iemīlējusies tā pa īstam, bet te sapnī iemīlējos tā,ka biju gatava atdot savu sirdi. Puisis bija ļoti mīļš un tiešām neizsakāmi skaists, vēl tagad atceros kā izskatījās visos sīkumos, varētu teikt,ka mans sapņu puisis (l) - piemīlīga sejiņa, acis mirdzošas zili zaļā krāsā, mati šokolādes brūni, smaids kārdinošs.. saldais puika(l) Viss jau skaisti, vai ne? .. Bet te viņa dīvainajām darbībām atradās izskaidrojums - garīgi slims cilvēks.. Tajā brīdī man pazuda pamats zem kājām un sirds lūza aiz sāpēm un gribēdama puisi atraidīt, to nevarēju.. Domāju kāpēc gan tā dzīvē notiek? Kad tu iemīlies (pirmo reizi ta pa īstam iemīlies), visi sapņi sabrūk.. likās,ka viņa apskāvieni, kad gandrīz izkusu un skūpsti, viss bija neīzti, jo viņš nesaprata ko dara..
Zinu,ka murgaini sanāca, bet visu laiku domāju par šo ,un liksies muļķīgi, bet gribu satikt šo puisi un arvien vairāk liekas, ka ir redzēts vai tiks redzēts.. (s)
Šai brīdī man rodas divi jautājumi: 1) ko tas viss nozīmē un vai tam ir jāpiegriež vērība? 2) vai jūs būtu gatava dzīvot ar garīgi slimu cilvēku, bet kurš tāds nemaz neliekas,ja nu vienīgi mazliet?! Vai arī kā jūs rīkotos, ja tāda iemīlētos?
Tas viss ir tik sarežģīti sasodīts, nu kāpēc man bija jāredz šāds sapnis?!!