Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

2 in 1

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011

Sveikas!

•Tās, kuras izmanto idejas no The Secret, ko un kā jūs tieši darāt? Es to filmu noskatīties nevaru. Nevaru un viss. Man nepatīk, kā tas viss tiek pasniegts.

•Esam 4 bērnības draudzenes. Drīz visas šķirsimies, jo katra dosimies studēt katra uz savu pusi. Visvairāk es skumstu par vienu no savām draudzenēm, jo viņa man ir vistuvākā. Zinu,ka viņai ir problēmas ar komunikāciju. Mēs visas četras esam kopā augušas, pieradušas, tādēļ viņa ar mums jūtās brīvi, bet kad nokļūst svešā vidē, tad kļūst klusiņa,pelēka un ieraujas stūrītī. Es pat nezinu, kādus ieteikumus viņai dot, lai pati neatstumjās no sabiedrības, jaunajiem studiju biedriem. Kā man palīdzēt viņai, lai viņa justos drošāka, lai spētu iepazīties ar citiem tā pat kā ar mums, lai izkliedētu viņai bailes, ka visi uz viņas blenž, apsvej vai aprunā par katru kļūmīti?Mūžīgi viņai blakus nevarēšu būt, bet gribu palīdzēt kaut nedaudz.

22.04.2011 20:06 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
1) Ir arī grāmata, ne filma. Grāmata paver lielākas iespējas interpretēt pa savam.
22.04.2011 20:12 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man filma ari nepatika-kaut ka nespeju taja visa ieiet!Gramata atstaja pavisam citas izjutas!So gramatu nevar lasit ta ,ka dailliteraturu!Ta ir jalasa un jalasa atkal -jaiedzilinas!
Es parasti daru ta-man ir problema,velos lai soreiz tiesam virzas labak uz prieksu!Panemu tiesi to nodalu, un vel parlasu,pardomaju-visi zin -pozitiva domasana...viens teikums |-) !Bet isteniba ta ir sevis audzinasana,sevis partaisisana kadreiz!!! |-) Visgrutaka lieta ir ieiet taja velamaja situacija,izjust!
Es loti velos braukt uz Parizi-es soreiz domaju -pilnigi nopietni-izdomaju ,ka staigasu pa tam ielam ,sarunasos kafejnica,ka iesu skatities makslas darbus uttDarba ludzu ,lai mana francuziete pamaca man paris izteicienus uttLena gara virzos uz to merki,bet virzos !Zinu bus!!! (l)
22.04.2011 20:21 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
1)ir arī grāmata.Vienu brīdi bija pilnas malas ar visiem šitiem - Sīkrets parastais,sīkrets jauniešiem,sīkrets tavam sunim un kaķim utt.Tas biaj tad,kad visiem pa varītām vajadzēja plauktā to grāmatu,jo tas taču ir tik stilīgi.Pameklē-es domāju,ka tagad joprojām grāmatnīcās vajadzētu būt.

2)Sorry,bet man šķiet,ka tur kko var darīt tikai viņa pati.Man ir problēma uz to pusi-starp svešiem es nevaru iejusties.Vienmēr noslēdzos.īpaši,ja svešie viens otru savā starpā pazīst.Es daudz vēroju,maz runāju.Tiesa,ar kursa biedriem ātri sapazinos un iejutos.Laikam tāpēc,ka tur neviens nevienu nepazina un neko nezināja.Lai nu kā-tikai pats cilvēks var mainīties,jo tas viss ir galvā.Man viena draudzene bija ļoti kautrīga agrāk,nevarēja iejusties utt.Tagad viņa ir atraisījusies.Vienkārši pati....
Vienīgi,kamēr neesat vēl izklīdušas-var kopā kkur aiziet patusēt,iepazīties ar cilvēkiem.Nu,it kā kur svešāka kompānija viņai,bet tajā pašā laikā jūs blakus.Varbūt tas kkā var palīdzēt...
22.04.2011 20:24 |

Reitings 16208
Es domaju ,ka saja situacija loti palidzetu tas ,ka tas "noslegtais cilveks" atrastu savu domu biedru-cilveku ar kuru ir uz viena vilna!Man piemeram ,vairs pilnigi neuztrauc fakts,ka esmu VIENA!!!Izklausas divaini-it ka esmu "cilveku cilveks", un viena!Ta tomer ir -kolegi ir daudz,bet draugu nav-sie cilveki mana dzive ,viss iespejams, ienaca par velu-labas attiecibas ar kolegiem ,vira draugiem ...bet tadas ,ka bija agrak ar draudzenem no skolas laikiem ,tadas vairs nespeju "uzbuvet"-esmu nakusi pie sledziena ,ka ir tik daudz ,ko darit bez tam draudzenem,ka jutos loti OK!!! :-)
22.04.2011 20:36 |

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Būs jāiepazīstas ar grāmatu, jo skatoties filmu ,nespēju koncentrēties un uztvert to visu.

Tur tā lieta,ka viņa savu problēmu saprot un atzīst, bet nezina, kā tikt ar to galā, kā spert solīti uz priekšu. Es jau cenšos iesaistīt viņu visur, viss izdodās, ja esmu blakus, bet kā es neesmu blakus, tā viss (t)
22.04.2011 20:37 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
2) Dzīve iemācīs.Gan jau būs kādas situācijas,kas iemācīs.Gluži kā man dzīve iemācīja paklusēt un savākt sevi. :)
22.04.2011 20:56 |

Reitings 16208
indie-loti pareizi!Tiesam ta ir!Kadreiz vienkarsi vajag sanemties-tas ir tapat ,ka kad jauzstajas publikas prieksa-tu izej prieksa -melns gar acim ,kajas tric,bet kad sak runat-viss it ka pagaist,vel kadreiz tik labi beidzas,ka prieks un parsteigums-ka ta var but,bet var!! (l)
22.04.2011 21:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!