Pavasaris rauj nost jumtu

Reitings 352
Reģ: 10.10.2009

Pavasaris rauj nost jumtu!!! Nopietni.

Esmu attiecībās jau ilgi. Pirms mēneša iepazinos ar vienu puisi, nekā jau nebija, vienkārši labi pavadījām divus vakarus draugu lokā.

Bet tagad viņa dēļ pilnīgi mirstu nost. Nē, tur nekas nebūs, jo viss jau ir nocirsts pašā saknē. Pateicu, ka esmu aizņemta un nekas nespīd.

Pēc tā vakara viņš man šad tad uzraksta kaut ko, painteresējas kā man klājas, pat uzaicināja satikties.

Un es mokos elles mokās, jo gribētu viņu satikt. Šausmīgi.

Man šķiet, ka sirdi kāds rautu ārā.

Meitenes,novēlu, lai jums jaukāks šis pavasaris! (l)

21.04.2011 03:17 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Man arī pilnīgi ir pavasaris uz savējo :)
Labi, esam jau arī tikai 9 mēnešus kopā, bet ziema jau bija drusku nogurdinājusi.
26.04.2011 14:39 |

Reitings 72
Reģ: 10.06.2010
Mēs tiešām tādu te esam daudz :)
es ļāvos kādam citam un šī aizraušanās ir ievilkusies jau no 3 . decembra, tās sajūtas mums esot kopā es nemainītu ne pret ko, ir ik labi, un tauriņi tā dejo :) zinu, ka nebūs nekādu nopietno attiecību turpināuma, bet es esmu laimīga tā pat!
un ar savu pastāvīgob draugu šķiramies, bet tas nav tik vienkārši jo ir daudz kopeju lietu, j ilgu laiku esam kopa bijushi, sakuma, gan man likas, ka var attiecibas saglabt, bet nav veleshanas pec viņa jūtu izpasumem un jūtu, ka viņam arī esmu vienaldzīga!!!
Bet taurinji lido un lido... :)
26.04.2011 14:50 |

Reitings 352
Reģ: 10.10.2009
Murgs...
Pamazām dziedēju savu puslūzušo sirdi, mēģinot aizmirst savu muļķīgo ieķeršanos.
Bet tas puisis izdomāja man uzrakstīt ārprātīgi jaukas vēstules un atkal uzplēst brūces.
Tas ir tik nežēlīgi.
06.05.2011 22:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits