Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

top recepte

 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009

Man ir kulinārā krīze! :-D

Tāpēc man vajag jūsu palīdzību- padalieties ar savām top receptēm , kuras jums vislabāk garšo, kuras visbiežāk taisāt, un kuras dodat ciemiņiem!

20.04.2011 20:49 |
 
Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man principā ir makaronu salāti,kuri ļoti garšo visiem ciemiņiem un man pašai. Tā ir mana mūžīgā recepte un ēdiens visiem gadijumiem :)

Tur gan daudz ko vajag,bet ir tā vērts :)

Tad vēl krāsnī ceptas vistas-
cepešpannā ielej eļļu,sakārto sīpolu ripas pa visu pannu,tad liek virsū vistas šķiņķīšus,uzber vistas garšvielas,bez sāls un pa virsu majonēzi ar sieru visam.
Sanāk ļoti sulīga un garšīga vista,ar tādu kā mērcīti,kas izveidojas no pakusušās majonēzes,siera un sīpoliem.

Tad man vēl garšo tīģergarneles ceptas saldajā čili mērcē ar dillēm.Tās ir man fiksās pusdienas vai vakariņas :)
20.04.2011 20:59 |
 
Reitings 418
Reģ: 06.11.2010
Carmela kā tu taisi makaronu salātus?
20.04.2011 21:00 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Pirmais,kas nāk prātā ir rīsi ar dārzeņiem.laikam tāpēc,ka bieži tiek taisīti.
Tāpat arī rīvmaizē cepts puķkāposts.
Burkānu salāti ar ķiploku(visās viesībās vienmēr taisu).
Vasarās neatņemams pikniku(un ne tikai)ēdiens ir maizes un pupiņu ''salāti''.
Tad jau vēl dažādi saldumi,cepumi ko taisu utt.
Ai,man vispār katram gadalaikam ir savas receptes. :)
20.04.2011 21:04 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Jā es arī gribu zināt salātu recepti un par garnelēm arī??

Un KUR Tu viņas pērc?
20.04.2011 21:08 |
 
Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Tātad:
Zvaigznīšmakaroni
Doktordesa(bet labā)
Svaigs gurķis
Paprika
Kūpināta/žāvēta vistas kāja
Majonēze
Tomātu mērce(ne kečups)
Vārītas olas

Novāra makaronus,kamēr atdziest tikmēr- Desu sagriež smalki kubiņos ,papriku arī un tad viegli apcep uz pannas abus kopā.
Vistas kājai novelk ādu un visu citu,kur kāds treknums palicies. Arī sagriež smalki kubiciņos,ber bļodā.
Turpat arī svaigo gurķi un olas sagriež klāt.
Kad siltās sastāvdaļas atdzisušas,tad visu jauc kopā. Pievieno sāli,majonēzi un tomātu mērci pēc garšas.
20.04.2011 21:09 |
 
Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Garneles vispār elementāri .

Pannā drusku olīveļļas,garneles saliek,druksu apcepj,uzlej to sweet chili mērci pēc garšas,uzber dilles un apcepj tālāk,līdz karamelizējas nedaudz.

Pēc mūsu Mazā Bifeļa ieteikuma,pērku zivju paviljonā.

Bet ir arī lielveikalos bet saldētas.

Bet leilveikalā es parasti tad labāk nēmu tās Gardi ēdis Karaliskās garneles ar astītēm,tās ir viegli ēst kā uzkodu un daudz lētākas ;)
20.04.2011 21:15 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
arneles drīzumā pamēģināšu! :-)

Zivju paviljona vai tad ir svaigas?? es tur tās delikatešu lietas tikai saldētas esmu redzējusi!
20.04.2011 21:23 |
 
Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Maximā pirktās kad atkausē tad saraujas,jo laikam viss uzpumpētais ūdens izkūst :D

20.04.2011 21:34 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
mana top recepte, ko taisu ciemiņiem jau daudzus gadus ir ķiplokgrauzdiņsalāti. Visi vienmēr sajūsmā un šie vienmēr pazūd pirmie :)
20.04.2011 21:40 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Ka tos taisa??
20.04.2011 21:46 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
http://silva.prieksgatavot.lv/
20.04.2011 23:07 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ja Tu jautā par ķiplokgrauzdiņu salātiem, ir ļoti daudz recepšu, varu pastāstīt savējo:

Apcepu kubiņos sagrieztu ķieģelīšrupjmaizi ar ķiplokiem, sāli un eļļu.
Tad lieku traukā kārtās atdzesētus grauzdiņus, sagrieztus tomātus, konservēto kukurūzu, majonēzi, rīvētu sieru un pa virsu - rīvētas olas.

Salāti vislabāk garšo pēc 1-2 stundu ievilkšanās. Nekas nevar būt labāks par šo (l)
20.04.2011 23:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!