Vai kāda ir strādājusi tādu darbu, kādas algas? Man pašai īpaši nepatīk cilvēki, kas uzbāžas, bet nu man pašai tiek piedāvāts tās darbs. Ironija :-) ja naudiņa jāpelna, domāju varbūt pamēģināt
Nja, tas gan tā ir :-/
Pēc divām stundām jāsatiekas, bet jāsāk izsvērt jau tagad, ir vērts vai nav. Sola jau baigo algu, bet kur es tos cilvēkus dabūšu!?
Nūū vari jau mklēt internetā un tā, izplati pazistamajiem, draugu lokam. Nezz...man jau labāk patīk darbs pēc kura menesi sanjem noteiktu algu nevis shitā, ja neko nenotirgo tad neko nedabu.
Nu tieši tā, ja baigi daudz notirgosi, tad arī dabūsi to baigi lielo algu.
Bet, ja neko nenotirgusi, tad nu par baigi lielo algu nevar būt ne runas. Bet es protams varu kļūdīties, jo nezinu, kas tieši jāizplata.
Ja gribi pamēģināt, tas Tev uzreiz uzliek kādas līgumsaistības? Ir kaut kas pašam jāiemaksā?
Ja tas neuzliek saistības un paralēli vari turpināt meklēt citu darbu, tad varbūt ir vērts pamēģināt, bet nu jā, lai kas tās arī būtu par precēm, neko diži daudz nopelnīt tāpat nesanāks mūsdienu apstākļos.
Biju runāt, runa ir par vilnas segām, traukiem...
Preces protams ir dārgas. Ir apmācības un tad jāsāk strādāt. Būtu valstī labāki laiki, darbam noteikti nebūtu ne vainas.