vakar ar draugu ļoti sastrīdējāmies, kaut gan ļoti ir maigi teikts, kaut gan itkā salabām, man gribas ko simboliski uzdāvināt, vai pārsteigt , lai vēlreiz atvainotos, vai ziedus tomēr arī var uzdāvināt vīrietim? :-/ 8-)
Nupat atskreju no darbina un skatos-atkal ta gribas palidzet ar padomu :-) !Mans virs saka ,ka ziedi vinam ari neko neizteiktu-pasmaidija un teica -saki ,lai meitene iedod tadu riktigu bucu savejam ,un viss bus OK!!! (l) (l) (l)
Ui..manējais gan par ziediem nepriecātos, padomātu, ka es jocīga:D
Manējais priecātos par daudz un garšīgu ēdienu:D vai kādu tehnisku lietiņu, ko gan es nekad nedāvinu, jo nesaprotu neko no tām.
Bet katrs jau atšķirīgs, ja domā, ka ziedi būs ok, tad dāvini.
Katrs vīrietis jau citādāks, bet manējam ziedi tiešām nebūtu īstā lieta. Viņš saka, ka tie flokši viņam neko neizsakot :D (tikai tik daudz, cik mani var iepriecināt ik pa laikam).
Jāpiekrīt Pakalnam un pārējām meitenēm- šādā situācjā pagatavotu viņam kaut ko īpašu, iedotu buču, uztaisītu massāžu ..
Bet Tev lai veicas. (l)
ooij,valentīndienā viņš man taisīja masāžu, tas bij tik āaaaw (l)
tā, es ģērbjos, izmazgāju zobus , vēl nezinu ko pirkšu, bet ieiešu pa ceļam lielveikalā un došos pie sava vīrieša :-P
cerams diena izdosies Jums visām un man. ;)
gribeju jau rakstit, ka nevaja pielist ar mantam, bet ta ilasiju par masazu-piekritu. laba relaksacija. un vel gardas vakarinas. vismaz puisis padomas, ka neesi galigi zeme metama.