vakar ar draugu ļoti sastrīdējāmies, kaut gan ļoti ir maigi teikts, kaut gan itkā salabām, man gribas ko simboliski uzdāvināt, vai pārsteigt , lai vēlreiz atvainotos, vai ziedus tomēr arī var uzdāvināt vīrietim? :-/ 8-)
mm, paldies, tad jau laikām pa ceļam pie viņa ieskriešu puķu bodē, cerams atmaigs, kaut gan itkā salabām, jutu tomēr to dusmiņu vēl. :-P
Jauku, saulainu dienu, un ceru Tev sanāks atdot končas savam puisim 8-)
mm, paldies, tad jau laikām pa ceļam pie viņa ieskriešu puķu bodē, cerams atmaigs, kaut gan itkā salabām, jutu tomēr to dusmiņu vēl. :-P
manējo puķes neiespaidotu, bet nu kādas pašceptas vafeles vai biezpiena bumbiņas gan :)
man viņš parasti trifeles nes un, kad atnes tāpat, es nesaprotu, vai viņš ir kko izdarījis vai nav :D :D
tā kā, es neesmu nekāda pavāre, un viņam tā saldumi nemaz negaršo, tad es tagad svārstos par viņam vienīgājam konfektēm ko viņš ēd serenādes vai puķes, un protams aliņu bonusā :D
Manējais noteikti nebūtu sajūsmā, ja es viņam ziedus uzdāvinātu! Pat ja nebūtu sastrīdējušies un pat ja viņam būtu dzimšanas diena! :D
Es parasti pēc strīdiem neko nedāvinu, bet gan kaut kā viņu īpaši palutinu... :D
Lai gan - reiz biju galīgi traka un pēc strīda uzdāvināju viņam zelta ķēdīti, bet tas bija sen, sen, sen.. :D :D