Saaap ljoti saap!!!!

Reitings 8
Reģ: 11.02.2010

Es pat iisti nezinu kko lai rakstu,tik daudz sakraajies un saap nezeeliigi saap,nav ar kko izrunaaties,liekas neviens nesaprot kaa es juutos....Esmu kopaa ar savu viiru nu jau 2 gadus,gads lauliibaa,man ir beernins no iepriekseejaam attieciibaas,jaungada naktii laidu pasaulee muusu kopeejo beerninju...Viss tik peeksni ir mainiijies,es pat nezinu kad tas viis saakaas...Bija tik labi,vins bija tik ruupiigs miils,nepaaugstinaaja balsi lutinaaja mani un manu deelinju....Bet viss saaka brukt,un bruuk ar vien vairaak un vairaak...Ar manu deelu(3gadinji)vinji pleesas aarpraac kaa,vins nesaprot vairs kad bernam ir tikkai 3 gadinji,jaa vins man taads ziperiigs puika,un diezgan nepaklausiigs,bet tas ir mans beerns un man vienalgaa kaads,bet vins nesaprot,blauj ik peec minutei puikam aizraada,kad es iejaucos tad vins auro labi es vairs vispaar ar vinju nerunaasu un uttt :-( vairs nav neviena mieriiga diena manaas maajaas,puika baidaas no vinja...Kad saaku raudaat tad sis tik ,raudi raudi nekko citu tu dariit neproti.....Pleesamies mees daudz ljoti daudz,sex aarpraac,vairs to neizbaudu nemaz....Jaa par savu beerninju cepuri nost,ruupeejas...Taadu teevu katram beernam vajadzeetu...Es nezinu kko lai es daru,nav neviens kam vareetu sirdi izkratiit,esmu visiem devusi iespaidu,mees esam perfekta gimene.....kko lai es daruuuuuuuuuuu

19.04.2011 02:12 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Un vēl kas - tavam pirmajam bērnam var rasties veslības problēmas uz nervu pamata.
19.04.2011 03:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es uzreiz nesaku ,ka japamet-varbut pamegini ta mierigi-ipasi ,ja virietis ir karstasinigs (t) izrunaties!Nekad sis problemas nevar parspriest dusmas ,vai liela jutu uzpluda.Tad tiesam bus punki un asaras un virietim tas nepatiks, un viss cauri (s) !Te japieiet ar pratu-ta tiesam mierigi,bet jasaka ,kas tevi trauce,nepatik! |-)
19.04.2011 03:05 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Skatos, ka te daudzas "domubiedres" sakarā ar patēviem... (t)
19.04.2011 03:05 |

Reitings 16208
Manai mamminai bija draugs pec teta naves-es ari esmu izbaudijusi tadu "nevisai attieksmi" pret sevi+mana mamina vienemr uzskatija ,ka mans dvinis ir labaks!!Vispar- vilka uz neirozi! (s)
19.04.2011 03:11 |

Reitings 8
Nu bet kaa lai tu runaa ar cilveeku,ja vins neprot klausiities,neprot atdziit,jaa esmu kluudijies..Ir sajuuta kad tu runaa ar tuksu sienu....Roku vins vismaz cik es zinu nav paceelis pret beernu,bet nu ir reizes kad mazais saka vis man iesita,kad es saaku prasiit sim lielas acis,un saka,nee es neesmu vinju aizticis kko es tagad mazu beernu sitiishu....Visam kko es saku vinjam ir attaisnojums pilniigi visam,beigaas es palieku mukles lomaa...
19.04.2011 03:19 |

Reitings 16208
Gruti pateik ka tas tiesam sacies,bet pilnigi skaidri ir redzams ,ka tavs puisitis vinu kaitina-tas ir loti zel!Man nav zel viriesa-pieaudzis cilveks ,nevar saturet savas emocijas-viegli vinam ari nav-saprotu!Soreiz man ir zel tavs mazais-vins tiesam var palikt loti nervozs,redzot gimene stridus,balss pacelsanu!Velak vinam bus gruti,ka dara mammai pari...Megini kaut ko izlemt-tev liekas, ir jaizlemj !Gruts solis-saprotu!
19.04.2011 03:49 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Nevēlos dot kategorisku padomu par to, kā rīkoties, jo tā tomēr ir Tava dzīve, taču, ja es būtu Tavā vietā,vēl un vēlreiz ļoti rūpīgi pārdomātu. Īpaši, ņemot vērā Tavu pēdējo komentāru, - mazi bērni pilnīgi no zila gaisa šādus tekstus neizdomā :-(
19.04.2011 04:06 |

Reitings 16208
Tejas roze-ja vienmer ir kaut kas apaksa...kaut gan saja zina man ir labs piemers no amerikanu bernu mutes... :-D
Mani radini dzivoja veselu gadu Hawaii, un maza meitenite macijas tur skola-vienu dienu vina teica skolotajai,ka vinai gan sausmiga dzive,jo tetis cietis cunami-miris!!! (t)
Tetis aizgaja pakal bernam un skolotaja prasa -un kas jus tads?Vins mierigi tetis!! :-D
Gadas ari ta,bet tik mazins laikam tomer vel nemak izgudrot tadas "fabulas"! |-)
19.04.2011 04:19 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Emmanuelle, tas jau, ka tajā Trifo filmā,kur pusaugu zēns paziņoja, ka viņa māte mirusi, kad viņam jautāja, kāpēc nav izpildījis mājasdarbu. Bet, runājot par konkrēto situāciju, man tomēr šķiet, ka vajag mammai nopietni pakatīties, kas notiek, vēl ņemot vērā, ka mamma pati jūt un redz, ka patēva attieksme pret viņas bērnu nav adekvāta.Domāju,ka šiem signāliem vajadzētu pievērst nopietnu uzmanību - neesmu pārliecināta, ka šādas runas rodas no nekā :-/
19.04.2011 04:30 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tipisks upuris, ne darba, ne ienākumu, 100% atkarība no veča, nu tad ciet klusu, ja negribi neko mainīt!
19.04.2011 11:19 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
pirmkārt, pacenties atrast veidu, lai patēvs ar puiku pavada kopā pēc iespējas mazāk laika, bērnudārzs, aukle, varbūt kaimiņbērni.. galvenais, lai patēvs redz viņu retāk..
otrkārt, pasaki, ka tas nav viņa bērns un tu neļausi viņam uz viņa izgāzt savas dusmas un neapmierinātību, puikam newajag sapistu bērnu kkāda stulbeņa dēļ..
treškārt, mirkļos, kad viņš bļauj uz tava mazā, saki, lai vīrietis labāk iet un paspēlējas or smtg ar mazāko bērnu, bet ar savējo sīci tu tiksi galā pati..
un visbeidzot, ja viņš tuvākajā laikā nemaina attieksmi, dodies prom... mazais visu mūžu būs tev pateicīgs, jo, manuprāt, nav nekā sliktāka par emocionālu vardarbību, pie tam, bērnam tikai 3 gadi..viņš taču nevar sevi aizstāvēt vai cīnīties pret tādu netaisnību..
19.04.2011 14:41 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
tb bērnību
19.04.2011 14:42 |

Reitings 55
Reģ: 15.02.2009
ar galvu domat vajag. 22 gados 2 berni un katrs no sava veca - tas isti normali neizskatas ... tavs virs nav musulmanis?
19.04.2011 17:20 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
jaa, mani arii interesee, no kurienes viirs? ZINU, ka nav visi vienaadi, bet ja ir tas musulmanis, tad, diemzheel, viss skaidrs...
19.04.2011 18:06 |

Reitings 212
Reģ: 07.03.2011
Nja stasts ti tiesam ir tas gruts...... Teiksu ta..... man masai ari bij puika pirmais no cita viriesa, un kad vina iepazinas ar tagadejo viru.patevs tiesam lutinaj un spelejas un darijas visu ko.. bet kad piedzima pasa meita no manas masas tad ari visi prieki puikam beidzas visa laime..kad vins pie manis palika pa nakti vins man ludzas lai vinu neved majas jo vinam esot bailes nopateva..(mazajam ari bij 2-3 gadi) tagad jau puika iet 6klase un meitene iet pirmaja klase masa visu laiku kamer dzivoja ar vinu kopa uz vinas sejas nevareja redzet smaidu uz sejas. vina bij drausmigi noraizejusies par mazajiem.. vina cieta visus sos gadus, un nu beidzot vina pateica pietiks sim attiecibam jadara gals jo nu jau ari meitene baidas no pasas teva.... Masa izlema beidzot skirties no vina jo nu pati jau vinu vairs nevar izturet...(bet nu ka tur bus skirsies vai nee to zin tikai vina pati)piedodat ka tik gari rakstu un varbut ari ar kludam...
bet nu tomer, padoma pati neprasi nevienam padomu, jo ja tu izdarisi ka tev saka citi, bet tu ta nevelies tad tu pati visu salaidisi gristee...
ja zel gan berninju zinu ka tas ir. :-/ tas ir drausmigi. iedomajies sevi berna ada ka justos tu kad uz tevis blautu un tevi pertu.... :%27-(
19.04.2011 18:17 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
nav jāšķirās.
pašlaik tuvinieku vidū ir līdzīga situācija.
''sievietes- pašas izdomāja,pašas apvainojās ''
nedoma,ka ir sliktie,iedomajies,ka viss ir . kādās situācijas vīrs ar mazo plēšas?? par ko viņi vispār varētu plēsties? vīrs ganjau cenšas vnk audzināt.. bet padomā vai tas nav sekas cēlonim,ka pati viņam prasiji lai salamaa bērnu,ka viņš neklausa utt??
19.04.2011 18:33 |

Reitings 8
Neeeee mans virs nav musulmanis,pat ne tuvu tam.........Es neprasiiju komenteet manus gadus un cik man ir beernu kam kaada dalja par to........Jaaa noteikti dariisu kautko,domaaju sodien runaasu,bet kaa pa briinumama sodien pagaaja labi,bez striidiem.....
20.04.2011 01:26 |

Reitings 8
Ja arii taa ir sava veida audzinaasana,tad esto vnk nesaprotu,tad luudzu kaad man var paskaidrot kko vispaar beerns driigst dariit..Noteikti nelausu tam taa turpinaaties
20.04.2011 01:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
iemaci sikamja cienit, respektet savu viru...vai vismaz saki, lai nelec acis.
mulkigi gaidit, lai vins miletu svesu bernu.
20.04.2011 19:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits