piedevu draugam, nezinu, kā aizmirst

Reitings 156
Reģ: 20.03.2011

piedevu draugam to, ka viņš pārgulēja ar citu, laikā, kad mūsu attiecības nebija tās labākās. sapratu, ka pārāk stipri mīlu viņu un arī viņš saprata, ka tas nebija tā vērts. nu ok, piedot piedevu, bet tas man nemitīgi ir prātā - viņš viņai pieskārās, viņa viņam. ahhh. visu laiku redzu to meiču. starp citu - zināma meiča. mauķelīte kkāda. kad esam kopā, viņš cenšas darīt visu, lai es par to nedomātu, lai viss būtu labi un tā, bet visu laiku es sevi pieķeru domājot par viņiem. kā viņi to darīja. tas ir pretīgi un no sava vīrieša es neko tādu nebiju gaidījusi, bet es viņu saprotu. tajā momentā mums nebija labas attiecības, arī man bija vēlme nolaist pa kreisi, bet es kkā apslāpēju šo vēlmi. vai kāda ir piedevusi drauga nodevību un vai ir izdevies dabūt no sevis ārā to sāpi? :-/

18.04.2011 23:06 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Tas bij pirms gada..Kāda tam ir starpība....
Ja viņam tas būtu bijis liels gandarijums un viņa būtu labāka par tevi,tad viņs jau sen tevi būtu ellē ratā pasūtijis..

Pats saprata,ka ir rīkojies slikti.. pat pats atzinās.. ko tur domāt..Puisis malacis,ka vismz nav tāds mīkstais un atzinās..
18.04.2011 23:30 |

Reitings 156
DžiDži, arī mūsu attiecības tagad ir daudz labākas nekā iepriekš. Pēc šī milzīgā stīda kkas ir uzlabojies mūsu attiecībās. Viņš man visu ir izstāstijis [tā viņš vismaz saka] un arī es visu viņam esmu izstāstijusi un kkā ir pazudusi spriedze mūsu attiecībās, jo pēdējā pusotra gada laikā mēs nemitīgi kašķējāmies, pārsvarā es kašķējos, jo likās, ka viņš man jau ir līdz kaklam. no vienas puses jūtos labi, no otras - nepatīkami, jo viņš tomēr ir drāzis citu meiču. kaut arī viņa draugs man teica, ka viņam nemaz uz to meiču neesot stāvējis, tāpēc tā visa padarīšana esot bijusi ļoti neveikla. (t)
18.04.2011 23:30 |

Reitings 796
Reģ: 29.01.2009
Neesmu tādā situācijā bijusi. Ar prātu zinu, kad nekad neko tādu negribētu piedot, bet, ja atrastos tādā situācijā, iespējams darītu pretēji.
Bet vienu zinu noteikti, ja otru tiešām mīli, tad nekādas nesaskaņas nevar būt par šķērsli, lai iekristu pirmā pretīmnācēja/-as gultā. Tādā situācijā esmu bijusi un toreiz neaizgāju līdzi tam citam :)
18.04.2011 23:35 |

Reitings 759
Reģ: 29.01.2009
diezvai es ko tādu aizmirstu un kur nu vēl vairāk piedotu....

pat ja uz to brīdi nebija attiecības labākas, viņam nebija nekādu tiesību krist citas apskāvienos...jo jūs tāpat bijāt kopā....

not my style!
18.04.2011 23:39 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Lasīju un aizdomājos. Man raudāšanas maratons bija jau tad, kad uzzināju, ka pirms gada viņš vien bučojies ar manu draudzeni. Nezināju, kā sevi savākt, raudāju un raudāju. Protams, izlamājos, pēcāk vēl uzzināju, ka viņš viņai pāris reizes rakstījis draugos, bet kaut kā sakopoju visas saprāta druskas un izdomāju piedot. Jo bija tā, kā Tu teici - tik daudz skaistu mirkļu bijis kopā, tik daudz viņa mīlestības zvērestu. Un tā piedošanas lūgšanās! :O Bet es vienalga kaut kur dziļi sevī to vēl joprojām jūtu. Es cenšos šīs domas aizdzīt, tiklīdz tās uzrodas, bet tas vēl joprojām urda - ja nu viņš atkal viņai ko raksta, ja nu atkal sanāk identiska situācija toreizējai, ja nu esmu pēdējā muļķe? Zini, kā ir tagad? Man ir uzradies slepens draudziņš. Nē, es ar viņu neguļu, pat bučojusies neesmu un tuvākajā laikā neplānoju to darīt (man tās fiziski aizmugursikās lietas nav īsti saprotamas), vienkārši izbaudu šī vīrieša simpātijas pret sevi. Ļaujos aizvizināties līdz pils parkam iedzert šampi, pastaigāt gar jūru, ķert pavasarīgos putnu treļļus un saņemt rozes darba dienas vidū. Varbūt slikti, varbūt nosodāmi, bet pagaiodām es tā sevi dziedēju. Un laikam tur pavisam nedaudz klāt ir arī atriebības saldais piliens - mans vīrietis ir ļoooooooooti greizsirdīgs un uztver mani kā savu privātīpašumu (kamēr pats bučojas ar citām), tad nu es savā zemapziņā sev saku - tas, kurš smejas pēdējais, smejas visgardāk. Runa šoreiz gan ne par smiešanos, bet doma aptuveni tāda.
18.04.2011 23:40 |

Reitings 156
ai, meitenes. pilnīgi nezinu, ko teikt. laiks rādīs, ja nespēšu kaut nedaudz aizmirst, tad nāksies šķirties. bet es ļoti ceru, ka mēs varēsim sākt no jauna.
18.04.2011 23:49 |

Reitings 156
vai šeit kādai ir kāds pozitīvs stāsts? lai mani uzmundrinātu. :D
19.04.2011 00:06 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Mani nieka skūpsts grauž jau gandrīz 3 gadus :-D Zinu to, ka otrreiz dzīvē to nepiedotu, par seksu nerunājot, lai iedomātos, ka kāda pieskaras pimpiņam, nu ne mūžam :-|
19.04.2011 00:12 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Nu man ir it kā viss bumbās, jo skuķis ar ko nolaida, bija arī plāksteris, kad bijām šķirti, bet arī, tad sekss nesekoja, jo laikam viņa nebija tam gatava, līdz ar to reāli domājot, es saprotu, ka man nav iemesla satraukties, bija iespēja abiem kaut ko veidot, bet tomēr pasūtīja ratā un asarām acīs lūdza piedošanu par visu (kas nav raksturīgi viņam, jo ir principu cilvēks)

Tagad lutina mani, vienmēr atceras, nezinu.. Viss par ko reiz bija šaubas ir gaisis (l)
19.04.2011 00:15 |

Reitings 23
Reģ: 07.11.2010
Jaa,es vienreiz piedevu,bet tas nenoziimee kad tas nenotiek visu laiku ar kaadu citu,jo viirietim ir taa,vienreiz piedeva,nju tad piedos atkal...
Un manaa gadiijumaa tas notika patstaaviigi,liidz es sapratu kad naw jeegas un atbraucu uz UK viena.
Saplesu vinja biljeti winja acu priekshaa,bet pat tad winjam bija galiigi vienalga. Takaa par shaadaam situaacijaam ir gruuti spriest.
23.04.2011 06:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits