Man pārsvarā patīk klasiskais roks (70to un 80to) - Led Zeppelin, Queen (Fredijs ir tāda kā mūža mīla man :-P ), The Rolling Stones, Bon Jovi, Deep Purple, Black Sabbath, AC/DC, Pink Floyd, Aerosmith, The Doors.. Bob Dylan, protams! (l) Ahhhr, dzīvotu es tajā laikā.. droši vien grūpija būtu. (s) :-D
Vēl dievinu Layne Staley un visu, kur viņš kādreiz ir dziedājis - Alice in Chains & Mad Season. No viņa balss man skudriņas skrien. (l) (l)
Vēl no tām grunge supergrupām tīk Soundgarden, Pearl Jam, no maigākiem - Collective Soul, Oasis, Travis, U2, Nirvana, protams, Green Day.. Arī 90tie man tuvi, tātad. :-P
Kā arī absolūti dievinu Radiohead. Joprojām mēdzu atklāt kādu sev jaunu dziesmu, lai gan pārzinu viņu diskogrāfiju ļoti labi (pēdējā tāda bija The Tourist no viņu slavenā OK Computer albuma - nezinu, kā iepriekš nebiju to dziesmu ievērojusi... Perfekta! (l))
Protams, patīk arī Thom York solo darbi un daudzas mazpazīstamākas indie rock grupas - White Rabbits, Cold War Kids, Fanfarlo, Local Natives, Menomena, Arcade Fire, Maximo Park, Frightened Rabbit, Barcelona..
Man tā samērā īpatnēji, ka, dažreiz, ar pērļu kaklarotu ap kaklu un franču manikīru, klausos Eric Clapton ģitārā... (l) :-D