solāijs un krēmi...

Reitings 190
Reģ: 31.03.2011

sveikas,dāmas! gribēju jums jautāt vai tik tiešām ir nepieciešams solārija krēms ja grib iet uz solāriju? .. varbūt pietiek ar regulāru ādas mitrināšanu pirms un pēc solārija ar parastu losjonu..lasīju ka galvenais,lai āda ir mitrināta..

17.04.2011 22:40 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Vipār mati ceļas stāvus palasot dažu būtņu debilismu - iet solārijā vispār bez jebkāda krēma un staigās pāris dienas ar sarkanu ādu, vai sauļoties ar krēmiem kas paredzēti saulei utt :-O pareizi dara ka nelaiž mazgadīgos, bet šķiet ka arī dažiem vecākiem cilvēkiem galvā kaut kas trūkst!!! kā var nesaprast ka solārijs nav labs veselībai, tā ir atbildība!! āda ātrāk novecojas, ir iespējas dabūt ādas vēzi!! nu nelieniet iekša vispār ja nespējiet elementāri ievērot noteikumus! :-O
solārija krēmus ir jālieto OBLIGĀTI!!! Pasargās ādu no apdegšanas, tur ir speciālas vielas kas ļoti intensīvi mitrina, veicina iedegumu.
nesaportu kāpēc dažas iet ar džonsonu utt nespeciālajiem līdzekļiem, ja var nopirkt solārija krēmus pa 2.80 Ls?
tiešam vajadzētu veikt kādu kontroli vai iclvēkam līdzi ir krēms, citādi pēc tam sprāgs no ādas vēža un vēl atļaujas tiekt ka solāriji ir slikti! (e) sorry, riebj bezatbildība un tumsonība

solārija krēms nav neko izcili dārgāks, nav jau jāņem krutāko par 20 Ls, tapēc iesaku lietot piemērotus līdzekļus!

PS. domāju prātīgākās zin kā pēc gadien izskatās džonsonu eļļu lietotājas kas cepinas saulē :-D
18.04.2011 11:11 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Pink Candy, neapšaubāmi, daļa taisnības tev ir, bet stipri šaubos, vai tam krēmam pa 2.80 piemīt kādas dižas visas solārija krēmam nepieciešamas īpašības un tā sastāvs diži atšķiras no tās pašas baby eļļas.
18.04.2011 12:21 |

Reitings 71
Reģ: 29.01.2009
Solārija krēmi - tas viss ir bizness...
18.04.2011 12:43 |

Reitings 225
Reģ: 12.04.2011
Es tikai VIENREIZ iegāju solārijā bez krēma, ziniet, man visa seja palika pleķaina, nevienmērīgā krāsā! Velns viņ' zin, kāpēc tā, bet otrreiz vairs pat nemēģināšu! :-)
18.04.2011 15:10 |

Reitings 38
Reģ: 29.08.2010
To canary

Ja kas visa veida kosmetikas razotne ir biznes, tapat ka smarzas utt.....

Varbut mazgajoties vairs nelietot dusas kremu, bet kumelisu novarijumu?

Smarzu vieta paberzet adai kadu puki virsu???

Matus mazgat ar maliem, olam, ari kumelitem novaritam???
18.04.2011 22:30 |

Reitings 38
Reģ: 29.08.2010
To Knīpa*

Ja adu vajadzetu aizsargat pret uv stariem , tad nav vispar jalien solarija :D

Sis uv stars veicina so diedegumu.

Navjau saule no kuras japasargajas ;)

kas tad isti ir uv stari nezinatajiem paskairdosu.

* UV stari stimule aminoskabju veidosanos, kas savukart parveido enzimus melanina.

*UV stari izraisa melanina oksidaciju, ka rezultata jus iegustat iedegumu.
18.04.2011 22:36 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
MlleKristina, es jau nesaku, ka man personīgi ir kkas pret solārija krēmiem :-D

Runāju vnk no savas pieredzes, protams, es lietoju solārija krēmu, kaut gan mana āda nejūt atšķirību ir viņš man vai nav. Kad biju aizmirsusi mājās solārija krēmu, vienreiz iegāju bez. Nebiju ne sarkana, ne pleķaina, nosauļojos tieši tāpat kā ar krēmu. Un krēms man ir bez bronzeriem. Mana āda vnk arī dabīgajā saulē ļoooti ātri iedeg, jūnija sākumā staigāju apkārt jau ar tādu toni, kāds citiem ir tikai vasaras beigās :-D

Solārija krēmi IR bizness, tieši tāds pats kā visu citu kosmētisko līdzekļu tirgus. ;-)
18.04.2011 22:49 |

Reitings 44
Reģ: 22.04.2011
Es krēmus kā kuru reizi un arī atšķirību īsti nejūtu, vai lieku, vai nelieku krēmu. Galvenais ikdienā, ja āda ir sausa, tad mitrināt ar losjonu, krēmu. Bet man jautājums sekojošs- vienmēr ņemu ārā auskarus un zinu, ka to vajag darīt, bet man ir tādi zelta auskari, kurus ir ļoti grūti izņemt/ielikt, cenšos pēc iespējas retāk viņus ņemt ārā, jo pēc tam esmu izvesta no pacietības un saskrāpēju visas ausis:D Stulbi izklausiijas noteikti, bet nu taa man ir. Taatad jautājums- kādu ļaunumu īsti man var nodarīt, ja eju solārijā ar auskariem? Var sakasrst, ādas vēzi provocēt? Kura arī neņem ārā auskarus parasti?
25.04.2011 14:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits