Sveikas meitenes.
Ceru, ka esmu tikai lieki ''saņēmusies'' un patiesībā nav par ko satraukties. :-/
Ir vēl 6 dienas (ieskaitot šodienu) līdz pirmās paciņas beigām (lietoju Yaz, tātad vēl ir šodienai un rītdienai aktīvās - rozā tabletes un tad 4 baltās - neaktīvās tabletes. Pirmo tableti iedzēru pirmajā dienā, nevienu neesmu izlaidusi un iedzeru 10 min vienā un tajā pašā laikā - it kā neko tādu nepareizu neesmu izdarījusi. Bet pēc mēnešreizēm, kad sāku lietot tabletes, man visas šīs 17 dienas ir neliela asiņošana. It kā tajā bukletā par zālēm ir rakstīts, ka ''asiņošana cikla vidū dažkārt parādās pirmajos tablešu lietošanas mēnešos un parasti izzūd nākamajos ciklos.'' Varbūt vēl kādai tā ir bijis un var padalīties pieredzē? Vai var būt tā, ka nesāk nedaudz asiņot cikla vidū, bet uzreiz no pirmajām līdz nākošajām? (Principā jau daudz neasiņo - tā rupji ņemot varētu būt tik daudz kā pusē vai nedaudz vairāk ikdienas ieliknīša.) Un vai var gadīties, ka šīs (otrās pēc ok lietošanas)mēnešreizes var sākties ātrāk? (Vienkārši šodien man sākās tādas kā velkošas sajūtas) It kā jāsākas apm. pēc otrās neaktīvās - baltās tabletes.
Vienkārši gribu nomierināt nervus un pateikt pati sev, ka viss ir kārtībā. :( Varbūt, ka tā tas var būt un nav uzreiz jāskrien ar paniskām bailēm pie ārstes.