Sveikas meitenes! :) Tulit taisos veikt medus masāžu pret celulītu un gribēju painteresēties kāda ir jūsu pieredze saistībā ar šo tā saucamo brīnumlīdzekli! :)
Gribētu izmēģināt šo, bet baidos, jo negribu pārcensties un palikt pavisam tieva/kaulaina :-| Esmu slaida meitene, tikai mazliet uz punča vēderiņš lielāks, bet pavisam minimāli un uz ciskām paradās mazs,mazs celulīts.. Vai ar vienu, nu max 2. reizēm es sev nenodarīšu tikai sliktāk? Gribu sagaidīt vasaru ar perfektu augumu :-)
Damn, ja no tā varētu palikt kaulana :-D :-D :-D Nekas slikts nebūs, vienīgais to nedrīkst veikt, ja tev problēmas ar vēnam, ir kkādas atklātas brūces uz masējamās vietas, problēmas ar trausliem kapilāriem, audzēji utt.
Tas bija tik ellīgi sāpīgi! :(
Esmu dzirdējusi, ka varot redzēt mazu efektu jau pēc pirmās reizes. Es ceru, ka tā tas tiešām ir, jo diez vai bez tā es gribēšu vēlreiz to dar,it. :D
Bet tāda svaiga sajūta pēc tam. :)
Es labāk neieteiktu "masēt" vēderu un gurnus. Man uz gurniem ir palikušas zilganas rētas no vienas masēšanās reizes. un tas bija pirms vairākiem mēnešiem.
Bet uz kājām viss ok. pēc tam bij mazliet zilumiņi, bet tie smuki nogāja, atšķirībā no gurniem ..
Reiz mēģināju, pat vairākas reizes, bet man bija sāpīgi un slinkums tik ilgi tur pliķēt. Nekādu rezultātu arī nemanīju pēc tām pāris reizēm.
Ja to kādreiz darīšu, tad noteikti tikai kādā salonā.
tak nevajag kilogramu medus likt,bet 1 tējkaroti katrai zonai, lai nenotašķītos viss apkārt.
man draugs mājās taisa medus masāžu, ir jau sāpīgi, bet 5 reizes jau izturēju, taisu katru otro dienu, bišķiņ var redzēt rezultātus.
a kas par māliem pēc tam jāliek virsū? kur tos mālus var nopirkt, viņi kaut kā baigi palīdz?
un tos mālus jau var likt arī tā pat,bez masāžas,nezinu cik ļoti palīdz,bet dažreiz,kad nav ko darīt ,padarbojos ar tiem !esmu mēģinājusi zilos un melnos,ja pareizi atceros(ilgi neesmu lietojusi! :-D