Oi, labvakar vakarā :-)
Šis vakars izvērtās par ļoti jauku vakaru man pašai ar sevi. Pirms stundiņas izlīdu no vannas pēc citrusiem smaržojoša un no visa attīrījusies :) Ūdens un vannasistaba ir mana svētnīca (l)
Tagad uz ausīm mazie subbūferīši, klausos mūziku :)
Vannā lasīju savu iedvesmas grāmatu, un, jā, tik maz vajag, lai atkal justos kā 5 cm virs zemes :-P heh
Pēc vannas pāršķiroju savu bižutērijas kastīti, un nemaz nebrīnos, ka atradu tur kaudzi sadāvinātu ķēdīšu, auskaru, kurus nemaz neesmu valkājusi, jo aksesuāri ir viena no tām lietām, ko man nevar uzdāvināt - pārāk maz kas patīk un piestāv. :-D Tad nu atliku nevalkātās lietiņas malā.
Māsa rosināja uz labiem darbiem :-) Nevaru vien sagaidīt rītdienu, kad pielikšu klāt dāvinātu kosmētiku, kosmētikas maciņus, kas tā arī stāv neaiztikti, grāmatas, rotaļlietas, dažas somas un drēbes, vēl šo to. Tas tiks salikts kopā ar citu cilvēku ziedojumiem un aizgādāts uz dziļos laukos esošu internātskolu tur mītošajiem bērniem. (l)
Ļoti skumji palika, kad māsa pastāstīja, ka tie bērni tur praktiski dzīvo kā bērnunamā, jo tāpēc viņi tur atrodas, ka vecākiem par viņiem ir maza vai pat vispār neesoša interese. :-/ Pie tam bieži vien lielākie papildus rūpējas par saviem mazajiem brāļiem un māsām turpat internātā vai kaut kur ārpusē dzīvojošiem. Vispār traki. Tāpēc gribas savākt visu to labāko un aizsūtīt vismaz kādam priekam. :-) '
Kā es gribu, lai tie bērni izcīna savu vietu zem saules, gribas aizsūtīt visas tās labākās domas, lai viņi aug un pilnveidojas, un kļūst par tiešām foršiem cilvēkiem :-)