Braukt vai nebraukt?!?

Reitings 129
Reģ: 02.04.2009

Zinu, ka viedokļi būs visdažādākie, bet ceru, ka varbūt kādai būs bijusi līdzīga pieredze un varēs padalīties ar mani.. :-)

Tātad... Es pirms 2 nedēļām pašķīros ar savu puisi, ar kuru nu jau 25. aprīlī būtu svinējusi 2 gadu kopābūšanas jubileju. Viss starp mums pagaidām ir ļoti sarežģīti, liekas jau, ka kopā mēs vairāk nebūsim, bet ne par to šoreiz.. Nākamnedēļ no Vācijas atbrauks ciemos viņa māsa ar savām mazajām meitiņām. Un.. Viņa mani uzaicināja braukt pie viņiem un svinēt kopā Lieldienas. Un tagad es nezinu ko darīt - braukt vai nebraukt.. Es tik ļoti gribu satikt viņa māsu, mazās meitenes, kuras man ir īpaši mīļas.. Man galvā visu laiku skan mazās vārdi, ko viņa man pateica - es mīlu Tevi! Viņai palika tikai 5 gadiņi tikko un viņa man tā pateica, tas tik ļoti mani aizskāra.. Un kā viņa mammai liek man zvanīt, ka viņai pietrūkst draudzenes, ka viņa grib pie manis.. Man tik ļoti gribas aizbraukt viņas dēļ..Bet man negribas savam puisim sabojāt svētkus.. Un vinš teica, ka viņam vajag pabūt vienam, ka viņam vajag saprast, ko viņš jūt pret mani.. Vai tā es nepārkāpšu vienošanos, ka ļaušu viņam kādu laiku palikt vienam?!? Un pati zinu, cik ļoti man pašai sāpēs, kad 25. aprīlī svinēsim Lieldienas, kad mums būtu 2 gadu jubileja, bet ne jau to mēs atzīmētu.. Bet es nevaru pieņemt domu, ko es nodarītu manai mazajai princesei un viņas mammai, kura tik ļoti grib, lai es aizbraucu.. Kuras es nezinu, kad man būs iespēja atkal satikt.. Mans prāts saka vienu, bet sirds ko citu..

16.04.2011 23:05 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Nu vismaz tagad zini patiesību un nelolosi liekas cerības ;) Turies, dzīve iet uz priekšu ;)
25.04.2011 20:38 |

Reitings 129
Vai ne.. Bet šodien man ir tik smagi.. It kā jau zinu, ka neesam vairāk kopā, bet gribu viņam pazvanīt, apsveikt mūsu dieniņā, bet nekā.. Kaut šī diena ātrāk beigtos... :%27-( man ir tik smagi.. bet vismaz tagad zinu kā ir.. vienīgais, ka man jau viņam bija grūti uzticēties, jo iepriekšējais puisis arī pārgulēja ar citu.. tagad vispār mana uzticība vīriešiem ir nodzīta zem nulles.. :-/
25.04.2011 20:42 |

Reitings 283
Reģ: 16.09.2010
Izlasot tavu rakstito man pat palika gruti ap sirdi...nesaprotu sadus viriesus.Turies. ;-)
25.04.2011 20:49 |

Reitings 129
Es arī nesaprotu.. Es nekad dzīvē nebiju redzējusi, ka cilvēks var tik ļoti mainīties un ne jau uz to labāko pusi.. Un man tik ļoti sāp, ka viņš tā izturas pret savu ģimeni, melo viņiem visu laiku.. Viņš nenovērtē neko, ko viņi ir darījuši viņa labā.. Pilnīgi neko.. Man tā gribas aizbraukt, sapurināt viņu, lai viņš beidzot saprastu, ko viņš nodara saviem tuvākajiem cilvēkie.. :%27-(
25.04.2011 20:53 |

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
KKāds stulbs vīrietis. Viņš varēja tev atklāti pateikt, ka ir iemīlējies tajā meitenē un grib būt ar viņu kopā. Tas būtu padarījis jūsu brīvdienas daudz mierīgākas, jo tu visu zinātu un viņš zinātu, ka tu visu zini un neko nevajadzētu uzspēlēt un prašņāt.

Runājot par viņa ģimeni - lielākoties cilvēkiem viņu otrās pusītes ir svarīgākas par viņu ģimeni, jo ar otrām pusītēm viņi veido paši savu ģimeni, lai arī cik fucked up tas dažbrīd nebūtu :/
25.04.2011 20:56 |

Reitings 129
si - jay kad viņš bija pārdzēries, tad vinš tā sūdzējās par savu tēti, kaut gan tētis viņam ir persona Nr. 1! man vienmēr bija jārēķinās - ja tētim būs slikti, tad arī viņam būs slikti, ja tētis kaut ko izdarīs nepareizi, tad viņam vienmēr būs taisnība, bet es to visu pieņēmu, tāpēc bija tik sāpīgi klausīties, kā viņš sūdzas - tētis to un tētis šito.. Kad cilvēks piedzeras, tad laikam pasaka, ko tiešām domā..
jā, man arī par to ir tāda dusma. tad varēja uzreiz man pateikt - viss, nē, es mīlu viņu un viss, aizmirsti par mums, nevis dod man laiku, es centīšos viņu aizmirst, dot man TICĪBU! Un es tā arī viņam pateicu, ka to es viņam NEKAD nepiedošu!
25.04.2011 21:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits