Sveikas!
Esmu vienkārši izmisumā, dzīvoju 5stāvu mājas otrajā stāvā, bet zem manis pirmajā dzīvo kaimiņš alkaholiķis ar savu draudzeni un viņas mammu, būtu jau nekas, ja viņš tikai tur dzīvotu, BET jau ceturto dienu viņš laikam dzer, un tad tik sākas sit savu draudzeni pa visu podiņu bļaujot, tad trijos pa nakti sāk bļaut vienkāršsi, bet nu tādā balsī, ka Vienkārši gulēt nevar, tad septiņos no rīta tas pats + vēl sit durvis. Un vis tas atkārtojas visas dienas garumā. Un pats galvenais, ka, viņam neko nevar izdarīt, un dzirdu netikai es, bet, kad viņš sāk bļaut, tad uzceļas visi kaimiņi, šonakt izsaucu mentus, bet tie viņu neaizveda, jo šis redzēja, ka viņi atbrauca tā uzreiz apklusa, kā viņi aizbrauca tā sāk atkal uz kādu stundu bļaut. es vienkārši nezinu ko darīt, esmu izmisumā runāt ar viņu nevar, jo durvis never vaļā un izliekas, ka nav mājās. Vienkārši esmu izmisumā.... uz darbu jāiet, bet es regulāri esmu neizgulējusies, jo katru nakti viņš savā bāsā bļaustās un sit tās durvis. Lūdzu palīdziet un iesakiet ko darīt!! :%27-(
P.S Tā nenotiek visu laiku, viņš mēdz tā bļaustīties kaut kur reizi pa diviem mēnešiem, bet šoriez tas ir vienkārši pāri mēram :%27-(