Cau, vecenes!
Kas jauns sai krajaa es te nedaudz nozudu, jo baigaas stelles jaadara bija, bet nu maniim probleema atgriezusies, kaa risinaat nu nezinu gana, tamdeelj jaaluudz padoms jumsiim.
Pavasaris klaat un dieeta jaasaak bij, atsaaku taisiit klizmu un kopaa ar kaapostu zupas dieetu.
Kaapostu zupas receptiite- kaapostinjs sagriezts ar siipolu smalcinaatu, burkaaninjs, paprika, visu savaaru un eedu, eedu nu tak kaadu nedeelju un svars zuud, paliidz arii jaunaa klizmas recepte - nopirku baloninju un tik laizu dupsii ieksaa ellju ar uudeni saskjaidiitu, kam pievienots citronsula. Viss taa bumbaas buutu, bet saakaas blaknes - darbaa gaazes naak kaa no gaazes vada aaraa, smaka arii neizturama, smird peec skaabusiem kaapostiem, koleege par neizturamo smaku aizraadiija. Bij pat gadiijums, ka mikrinjaa nogaazeeju taa, ka soferis lika izkaapt araa, jo pasazieri paelpot nevareeja.
Es nezinu, ko dariit - kaa aptureet bezdelju smaku, jo taa ir neizturama?Man sii klizmas dieeta ir vajadziiga, sveru deelj vinjas 58 kilogramus, forma laba man. Tacu diivainaakais ir tas, ka klizmas veiksana man sagaadaa orgasmu. Vai taa kaadai seit cosmo ir?