Tas ir Raitis Bernāts ;-) Nezinu tās meitenes visu laiku viņam mainās, brālim Artūram gan tagad ir draudzene, to zinu 100% :-D Rēcīgi,kad par paziņu izveido šādu diskusiju.
Es vinu samera labi pazistu. :) Ir jau vins tads maco, pec areja izskata jau nu, protams, loti glits...bet.. kaut kas isti nav. Nedaudz tads.. "slidenais" tips, lai ari stulbs isti nav.
Viņš bija mans kursa biedrs. :-)
Cik zinu, tad nekas nav mainījies un viņš ir brīvs un pieejams! :-D
Bet rēķinies ar to, ka viņš ir riktīgs saldais puika! :-P
uuu labais :-D man viņš piesaistīja ar to,ka man liekas,ka viņš ir ļoti labs cilvēks un izskatās kā mīļš,pūkains lācītis :-D tā ir? :-D
tas viņa dvīņubrālis man nepatīk,bet vot tieši Raitis (l)
pastāsties tās meitenes kas viņu pazīst.vai ir izredzes nokoļīt?nav viņš iedomīgs?
Pēc savas pieredzes varu teikt - ieliec seksīgu bildi draugiem.lv profilā un pats sāks rakstīt. Kkad nesen atpakaļ saņēmu no viņa vēstuli ar vēlmi iepazīties utt. Pēc tām vēstulēm sapratu, ka ne jau man vienīgai viņš ko tādu raksta. Tā kā, ja Tev izdodas viņu nokoļīt, rēķinies ar to, ka nebūsi viņam vienīgā. :-D
Man jau liekas, ka viņš ir baigais brunču mednieks. Kādu laiciņu atpakaļ rakstīja man, izteica komplimentus, gribēja iepazīties. Pēc pāris dienām tāda paša stila tekstiņus manīju citu pazīstamu meiteņu galerijās pie komentāriem.