Labrīt! Manas puses ezīšiem miglā lēnām adatas var ieraudzīt! :D
Pēc jūsu jūsmīgajiem tekstiem man tagad velkas Hall Pass!
Tikko izlasīju TV net rakstu, ka grib mainīt personas kodus, jo pirmā daļa satur informāciju par cilvēka vecumu, tā esot aizsargājama informācija, jo cilvēkam ir tiesības uz to, ka viņa vecumu neviens nezina. Tikai tam ir nulle jēga, jo savu personas kodu jau kuram katram es nedodu, veikalos, slēdzot līgumus vienalga man vajadzēs parādīt tos dzimšanas datumus, lai zin, ka esmu pilngadīga! Sviestaini! :D :D :D
Kur tā pasaule iet. Man šorīt nosala rokas, kad vedu mazo uz b/d, kamēr Sibīrijā plosās meža ugunsgrēki un ir + 30, kaut gan vajadzētu būt vidēji tikai +3! :D
Vakar internetā atradu biļetes uz Tenisu Zviedrijā, bet tagad ir tik daudz jautājumu, vajadzētu pasūtīt tagad jau, BET vai dabūsim biļetes uz kuģi, vai būs vieta arī auto (jo vasarā parasti ir pilns un draugs kā darbinieks nav prioritāte), bāc. Jādomā, jādomā, jādomā! Negribas sagraut jūlija sapni jau aprīlī! :D :D :D
Jāsakārto ATKAL istabas, jo meita iet kā viesulis pāri un es katru rītu ieraugu vienu un to pašu bardaka skatu! :D