viss kas notiek, notiek uz labu?

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009

Mazliet filozofiska tēma,bet nu tomēr-gribas dzirdēt jūsu domas,viedokļus,pieredzi! :-)

Vai tiešām var teikt,ka viss kas notiek,tas notiek uz labu? Vai jums tā ir bijis?

Šodien sēdēju parkā un domāju-visu ko esmu pēdējā laikā piedzīvojusi (daudz ko ne tik labu,kas pat mani ir "salauzis") un tad aizdomājos...vai tiešām tā tam ir bijis jābūt?

Nācās skolā paņemt akadēmisko gadu (uzzināju,cik ļoti mans bijušais kurss tagad sašķēlies,bet ne tādēļ paņēmu brīvu gadu..) - vai nākošais kurss,kam pievienošos būs labāks?

Kāds cilvēks "aizgājis" (mans vislabākais draugs) - vai vietā nāks labāks un es spēšu atkal tādu sev atrast??

Uzsāku attiecības,bet puisis un beigās daļēji arī es, sapratām,ka tur nav nākotnes (puiša dēļ) - vai arī tā ir zīme,ka mums vnk nav jābūt kopā un mani gaida kas labāks?

Par tik daudz lietām šodien aizdomājos un nesaprotu,vai tā tam bija jābūt? Vai tiešām ir gaidāmas pārmaiņas?

Priecāšos,ja jūs padalīsaties ar savu dzīves pieredzi, jautājumā "vai viss kas notiek, notiek uz labu?"

Gribas padiskutēt un ieklausīties citu stāstos :-)

14.04.2011 18:10 |

Reitings 576
Man pirms dažiem gadiem bija problēmas ģimenē. Tgd saprotu, ka tā tam vajadzēja notikt, citādi nebūtu tā kā ir tgd.

Un man pasniedzēja reiz atmiņu kladē rakstīja, ka viss ir atkarīgs no kuras puses paskatās.
14.04.2011 18:42 |

Reitings 4838
Paldies!
Protams,es tagad tik daudz ko esmu pārdomājusi-bez maz no A līdz Z. Lielākās skumjas par to,ka dažreiz nesanāca tik bieži satikties,cik gribētos (s) Nesanāca tik daudz kopīga laika pavadīt-viens netiek,otrs...
Taču no otras puses atkal domāju tā - bija viņam visādi smagi pārbaudījumi dzīvē, par kuriem lielākoties tikai es zināju,jo citam to neuzticēja,tad jāpriecājas,ka viņš tagad ir mierīgā vidē,nav jāmokās (s)
Atceros,ka viņš man vienmēr teica-es negribu redzēt,ka tu skumsti vai bēdājies,tev tas nepiestāv..man labāk patīk redzēt tavu smaidu un skaistās vaigu bedrītes (s) Ehh...tagad dzīvoju tikai atmiņās (t)
14.04.2011 18:45 |

Reitings 1592
nedomāju, ka Tavs draugs aizgāja, lai tu varētu atrast labāku. vinjam bija jābūt Tavā dzīvē un nekas nespēs viņu aizstāt. viņam Tavā sirdī vienmēr buusu īpaša vieta un Tev jābūt pateicīgai par laiku, kas jums tika dāvāts. nevajag par to domāt tā, ka nomirst draugs, tad tikai dēļ tā, ka dzīvē nu jāienāk kam labākam. tā vienkārši notika. un nešaubos, ka atradīsi kādu cilvēku, kas Tev būs tikpat tuvs, taču ne Tava drauga aizstājējs.
14.04.2011 18:45 |

Reitings 5395
viss jau ir atkarīgs no tā kā to uztver, bet jā, es par pagātni nesēroju, daudz kas šogad ir noticis, bet esmu kļuvusi stiprāka, es zinu ko es gribu un tas ir daudz labāks par pagātni. Ja to uztvers kā vienu lielu melno strīpu - tā arī būs, viss jau no pašas ir atkarīgs!
14.04.2011 18:46 |

Reitings 576
Piekrītu tievā_aisse, ka lielākais ieguvums no grūtībām- tās mūs stiprina.
14.04.2011 18:51 |

Reitings 8968
es gribetu, tiesam loti gribetu domat, ka ta tas ari ir.. man ari prieksaa skirsanas no 8 gadu attiecibam, bet es zinu, ka bus labak, jo draugs negrib braukt prom un daleji es negribu, ar vinu seit dzivot, man laikam ta briviba svarigaka par attiecibam...
14.04.2011 18:53 |

Reitings 736
Man patīk šis teiciens ,un ,jā es tam arī ticu!
14.04.2011 19:09 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es gan tam īpaši nepiekrītu.Man,personīgi,tuvāka ir doma par to,ka viss notiek tā,kā tam jānotiek.Tas attiecināms gan uz pozitīvām,gan negatīvām lietām.Ja kkas ir noticis,tad tam bija jānotiek.
Nu,man šī doma ir tuvāka.
14.04.2011 19:10 |

Reitings 4838
Heartkiller,jā,piekrītu arī tavam šim teicienam.
Tiešām-ja tā tam bija jānotiek (kā tas ir manā gadījumā),tad laikam arī tā tas notika :-| Taču ir grūti ar to samierināties
14.04.2011 19:12 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Man arī šķiet, ka neviss notiek uz labu (nju ja kādam izmirst ģimene, gandrīz visa vai kaut ka tā...). Bet noteikti ir lietas, vietas uncilvēki, kuria tnāk tad un tā, kad mēs esam tam visam iekšēji gatavi nevīs kad mums šķiet, ka esam ;)
14.04.2011 19:13 |

Reitings 2925
es arī biju čikstule agrāk,principā vēl nesen..
bet nu sapratu,ka tas jau neko nemaina.
jādzīvo tālāk,jo viss kas noticis,padara mūs tikai stiprākus :-)

tā,ka es uzskatu,ka viss,kas notiek,notiek uz labu,un man laikam tagad ir labi ;-)
14.04.2011 19:16 |

Reitings 4838
Es tik prātoju,kā lai es aizpildu savu "tukšumu" :-/ Un tiešām-radīt smaidu uz lūpām,lai draugam no augšas nav jānoskatās,cik es bēdīga,bet lai priecājas,kāds man smaids :-) Slimi gan izklausās..
Un tad es domāju-varbūt man arī nesenās attiecības izjuka,jo šis draugs nevēlējās mani "atdot" citam vai redzēja,ka nebūšu ar to cilvēku laimīga? :-| Jo teica,ka vienmēr mani sargās!
14.04.2011 19:22 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Esmu atkal pamanījusi, ka parasti visi sūdi gāžas pāri vienlaicīgi, slikti attiecībās, slikti darbā, mājās visur ir slikti... Vai arī pilnīga eiforija, ka viss ir labi, jūties labi, faktiski arī ir labi.
To ka daudzas lietas dzīvē notiek uz labu, tas ir fakts, bet līdz noteiktam laikam, jo ir lietas kas cilvēku izsit pilnībā no sliedēm un viņš tā arī nekad neatgūstās...
Galvenais lai vienmēr, ja ir sūdīgi, kāds iebiksta, ka var būt vēl sūdīgāk, bet nav un par to ir jāpateicas, jāpriecājas, jāsmaida. Sev cenšos to atgādināt ik reiz kad ir slikti, var taču būt vēl sliktāk, lai gan pēdējā laikā pati sev arī vairs neticu, labi ka ir divi mīļi cilvēki, tā ir īsta veiksme, ja tādi cilvēciņi ir! :-)
14.04.2011 19:27 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
es par visiem 100 piekrītu Heartkiller rakstītajam.. tieši tādas ir arī manas domas!!
14.04.2011 19:29 |

Reitings 770
kad izlasiju tavu tēmu, tad padomāju pēdējā laika notikumus, un īstenībā es tiešām varu apgalvot, ka tas kas notiek, tas notiek uz labu ;)
Protams, ir brīži, kad jūtos "salauzta", bet pēc kāda laika saprotu, ka to kompensēja arī labas lietas ;):)
14.04.2011 19:31 |

Reitings 4838
Jā,taisnība...tā ir veiksme,ja ir tādi cilvēciņi blakus!
Man bija iespēja ar šo cilvēku būt kopā un veidot attiecības,bet - mums bija tāds noteikums,ka veidosim attiecības tikai tad,kad viņš nokārtos visādas lietas,kas var kādreiz "izlīst ārā" un "maisīties" pa ceļam (nē,tā nebija cita meitene!). Taču tās lietas,notikumi,pārbaudījumi viņu "izsita" no sliedēm,kā rezultātā viņš vnk padevās-nasta palika pa smagu (s)
Un tad es iedomājos-kur es tajā laikā biju???Vai es būtu spējusi viņam palīdzēt turēties un cīnīties? (lai gan bija lietas,ko viņš no manis novērsa,lai man nebūtu par viņu jāuztraucās)
14.04.2011 19:31 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Viss, kas notiek, notiek uz labu un beigās tik un tā daļa cilvēku nonāk ellē :D
Es saku, ka visam ir jānotiek tā, kā tam ir jānotiek. Daba nemīl tukšumus-līdz ar kāda cilvēka aiziešanu, dzīvē ienāk citi.
Man patīk tās īslaicīgas attiecības, sava dzīvē kādas četras tādas esmu piedzīvojusi, faktiski tās ir bijušas kā pakāpiens manai personīgajai izaugsmei. Kāds ir sāpinājis un kādu mācību no tā arī esmu guvusi. Cilvēks, kas ienāk tavā dzīvē, ir ar jēgu, jo garāmgājēju jau tik un tā ir daudz.
14.04.2011 19:32 |

Reitings 5478
Nevarēju noturēties un neuzrakstīt (s)
Man pat asara notecēja no tā teikuma,kur autore raksta,ka viņai draugs teicis "es negribu redzēt,ka tu skumsti vai bēdājies,tev tas nepiestāv..man labāk patīk redzēt tavu smaidu un skaistās vaigu bedrītes" (l) Tas ir tik mīļi,ja otrs tā pasaka (l)
Tāpēc tev teikšu-tiešām,pasmaidi draugam pa prieku,tu taču arī gribi,lai viņš tagad smaida un atcerās,kāda biji smaidīga un pozitīva ;-)
14.04.2011 19:48 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Jā, es tam piekrītu. Tas ir mans moto! Pēc tā vados, laikam tāpēc arī sliktajās lietās cenšos atrast gaišo pusi. Un, jā, man ir bijis, ka notiek kaut kas slikts, arī šobrīd ir tāds periods, tādēļ ceru, ka drīz pienāks arī kaut kas labs :-)

Pirms gada es pašķīros ar draugu, likās, ka tā ir pareizi, bet no otras puses skumji, kā nekā aizvadīts pusotrs gads. Pagāja trīs nedēļas, viņa nelaužamais raksturs un sirds bija pārvērtusies pilnīgi citā cilvēkā. Šogad svinēsim 3 gadu jubileju, tā kā, jā uzskatu, ka viss kas notiek, notiek uz labu! Un vēl es domāju, ka nekas nenotiek bez iemesla!
14.04.2011 20:12 |

Reitings 4838
Hmm...drīzumā draugam būs jubileja,jāaizbrauc būs ciemos (s) Bet tie brīži man ir vissmagākie. Es aizbraucu uz kapiem un vnk palieku tāda nekāda,parasti tur pat "sabrūku" (t)
Tagad drīzumā atkal būs jāaizbrauc,bet man tik grūti ir saņemt savi rokās...liekas,ka ar katru reizi paliek grūtāk un grūtāk (t)
14.04.2011 20:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits