Mazliet filozofiska tēma,bet nu tomēr-gribas dzirdēt jūsu domas,viedokļus,pieredzi! :-)
Vai tiešām var teikt,ka viss kas notiek,tas notiek uz labu? Vai jums tā ir bijis?
Šodien sēdēju parkā un domāju-visu ko esmu pēdējā laikā piedzīvojusi (daudz ko ne tik labu,kas pat mani ir "salauzis") un tad aizdomājos...vai tiešām tā tam ir bijis jābūt?
Nācās skolā paņemt akadēmisko gadu (uzzināju,cik ļoti mans bijušais kurss tagad sašķēlies,bet ne tādēļ paņēmu brīvu gadu..) - vai nākošais kurss,kam pievienošos būs labāks?
Kāds cilvēks "aizgājis" (mans vislabākais draugs) - vai vietā nāks labāks un es spēšu atkal tādu sev atrast??
Uzsāku attiecības,bet puisis un beigās daļēji arī es, sapratām,ka tur nav nākotnes (puiša dēļ) - vai arī tā ir zīme,ka mums vnk nav jābūt kopā un mani gaida kas labāks?
Par tik daudz lietām šodien aizdomājos un nesaprotu,vai tā tam bija jābūt? Vai tiešām ir gaidāmas pārmaiņas?
Priecāšos,ja jūs padalīsaties ar savu dzīves pieredzi, jautājumā "vai viss kas notiek, notiek uz labu?"
Gribas padiskutēt un ieklausīties citu stāstos :-)