sveikas meitenes! ļoti vēlos uztaisīt nelielu tetovējumu ne īpaši rdzamā vietā, bet nezinu, ar ko sakt. gribētos noskaidrot, kur jūs taisījāt savus tatto? kur ir izdevīgi un droši to darīt? ļoti preicāšos, ja padalīsieties ar saviem padomiem. :)
Nu es taisīju Liepājā, tātad - ne tik tuvu :-D
Par to izdevīgumu, nu es nezinu, es labāk pirmajā vietā liktu to, cik spējīgs ir meistars, ne naudu cik daudz prasa. ;-)
Es pagaidām svārstos par otro tetovējumu iet pie šiem meistariem -
www.tattoo-imanta.lv
www.tattoovadim.lv
www.rigastinte.lv
(par šiem tetovētājiem dzirdēts vislabākais) ;-)
Es taisīju šeit, pie Pāvela.
http://www.tattoo.2000.lv/mes.html
Viss bija vislabākajā kārtībā - sadzija 10 dienu laikā, praktiski nekasījās. Nekādu blakusparādību. Pats meistar arī labs, man vismaz atstāja labu iespaidu :)
Lai gan daudzas slavē Vadimu (nezinu, iespējams, viņš ir labs sava amata pratējs), tomēr mani viņš biedē. Kaut kā nevaru viņu uztvert nopietni.
Tomēr es Tev ieteiktu izpētīt visus salonus Rīgā, palasīt par pašiem tetovētājiem un tad izvēlēties sev labāko. Paskaties arī viņu darbus.
Aniii - es arī nezināju, tāpēc palasīju draugiem.lv domubiedros pie Tatto, lai būtu kāda skaidrība. Tur pat arī sameklēju darbus. Līdz ar to daļēji iepazinu vai būs tas pie kā gribu taisīt tetovējumu.
Cenas ir dažādas - atkarībā no lieluma un sarežģītības. Man ir tāds sērkociņkastītes lieluma, kas izmaksāja 25 Ls, jo ir nedaudz sarežģīts.
Savu tatto tetovēju Rīgā! Tāds maziņš, smuks tauŗiņš! Samaksāju 25Ls. Bet tas bija pirms trīs gadiem, varbūt tagad cenas ir mainījušas! Tetovēju vecrīgā. Domāju, ka solons vēl pastāv, uz vizītkartes rakstītā adrese - (Šķūņu iela, 13. Ieeja no Amatu ielas) Tel. 67229171 Mob. 26131254 :)
ooo, hellish, Tev arī feja? :-D Gribētu redzēt, es arī šogad briestu savam otrajam tattoo, pirmo taisīju Brīvības ielā, mazā tattoo salonā, kas izrādās ir kaut kāds viens no pirmajiem saloniem Rīgā. Toreiz domāju kaut kāda lētā iestādīte :-D Uztaisīju uz kājas hieroglifus. (laikam tā tos sauc :-D) Izskatās joprojām melni, skaisti, draugs vienmēr apbrīno kvalitāti, jo nekas nekur nav izbalējis :-)Tiešām esmu ļoti apmierināta un noteikti arī otro došos tur taisīt!
Rīgas tinte!
noteikti jāpiesakās iepriekš, jo uz viņiem ir diezgan ilgi jāgaida.
tatoo imanta bija ļoti laba tad, kad tur vēl strādāja Edgars, bet kā ir tagad, nezinu.
Vadims - daudz labu atsauksmju, bet esmu 2 viņa darbus redzējusi, man tā ne visai.
vēl var iet uz Kalēju ielas 6 salonu, bet tad jāiet pie Milas, īpaši, ja gribi lai tev zīmē kko unikālu, nevis no kataloga. Bet es ietu uz RT :)