:-) Sveikas!
Vēl pavisam nesen biju izveidojusi diskusiju "puiša īpašības/raksturs".
Taču iesākumam pateikšu to,ka "brieda" attiecības ar brāļa draugu.
Un ziniet,varu pateikt vienu-nekad,nekad,nekad neveidojiet attiecības ar šādiem cilvēkiem,tiešām...
Viss sākumā bija forši,jo mums jau agrāk bija abpusējas simpātijas. Vakar sanāca biku parakstīties (es jau jutu,ka nav kkas kārtībā!) un puisis man pasaka "varam sarakstīties,ja Tu vēlies,bet par attiecībām tagad domāju piebremzēt,sorry...Es pats nezinu,ko gribu..ta ir mana vaina..likās viss pārāk ātri, pārāk labi un nav tas "klikšķis"...pat nez kā lai labāk paskaidro,sorry..nemācēšu paskaidrot,bet vnk kkas nav,nez..nevienam nevaru uzticēties". Nekas nebija pa ātru,ja vienu reizi vien tā nopietnāk satikāmies dažu nedēļu laikā! Saka,ka nāk "melnie" visu laiku virsū,visi sīkumi aizkaitina,uz darbu iet riebjas,jo riebjas ar savu maiņu strādāt kopā,visu met pa gaisu,dusmīgs ir,gandrīz pat jau darbā uzrakstīja atlūgumu..Viņam tik liels mīnuss tas,ka viņš ar nevienu par savām problēmām nerunā,tik pasaka-sīkumos es neko nestāstīšu! (s)
Viņš tik pēkšņi izmainījās :-O Nepazīstu viņu tādu...Protams,saprotu,ka vairs tur nav ko...
Vakar vēl sanāca tā asāk nobeigt mūsu sarunu...saka,ka cilvēkos vīlies utt.,bet tad es teicu-es arī esmu,tad jau man sen bija striķis ap kaklu jāmet.
Katrā ziņā-esmu sapratusi,ka ar māsas/brāļa draugiem vairs nekad neko neveidošu attiecību ziņā..un tagad laikam vnk izbaudīšu brīvas meitenes statusu,jo daudz kas mani pēdējā laikā ir "salauzis" un vēl šis gadījums..vnk jāpadzīvo bez jebkādām saistībām ar kādu!
Laikam pat arī vairs šim puisim nedotu nekādu iespēju..
Tik domāju-vajag viņam rakstīt atvainošanos vai nē,lai gan vakar jau kko tādu uzrakstīju!
Sorry,ka tik gari sanāca,vnk gribējās sirsniņu izkratīt :-)