Es arī mācos 2. kursā, PLK un pie tam budžetā, kur liela konkurence.
Bet darbu un naudiņu vajag - tagad esmu atradusi oficiantes vietu Vecrīgā vienā klubā, bet noteikti paralēli meklēšu ko citu vēl, jo izskatās, ka kluba politika diezgan velk uz konsumāciju. :-/
Es varētu apvienot tikai ar darbu 6dienās&7dienās. Pēc skolas man vajag atpūsties, sagatavoties nākamajai dienai, tāda slodze ilglaicīgi man pavisam noteikti būtu pa lielu (t)
Strādāju pilna laika klātienes vakara nodaļa,pa dienu strādāju,vakarā uz skolu,man tā patīk jo laiks tiek aizpildīts maksimāli,bet brīvdienās varu atpūsties. Vienīgais mīnuss,ka dzīvoju vienā pilsētā,darbs ir Rīgas otrā pusē,skola pavisam otrā pusē,tas pārbrauciens vistiešākajā nozīmē ir skrējiens.
Strādāju pilna laika klātienes vakara nodaļa,pa dienu strādāju,vakarā uz skolu,man tā patīk jo laiks tiek aizpildīts maksimāli,bet brīvdienās varu atpūsties. Vienīgais mīnuss,ka dzīvoju vienā pilsētā,darbs ir Rīgas otrā pusē,skola pavisam otrā pusē,tas pārbrauciens vistiešākajā nozīmē ir skrējiens.
agrāk, kad studēju, nestrādāju, jo bija pilna laika studijas, daudz jāmācas, prakses utt. Bet labāk pacentos labi mācīties un tad maksāja stipendiju - 70 ls mēn. tad vēl nebija inflācija un varēja izdzīvot :D
Mācos pilna laika klātienē, strādāju...
sanāk tā, ka 2-3 x nedēļā kavēju skolu.
darbus, kas jāizdara uzzinu no kursa biedriem...lekcijas, kur obligāts apmeklējums, atsēžu ar citu grupu... :-D.... strādāju kopš novembra...iekavējusi neko neesmu
man ir riktīgi noveicies, jo man 2,5 dienas jastrādā un 2,5 dienas jāmācās,nu tagad sākusies vispār prakse un ir tikai jāiet uz darbu. strādāju profesijā,kuru mācos. un studēju PLK :)