kā atgūt dzīvesprieku?

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009

:-/

Manai dzīvei pazudis dzīvesprieks.

Man viss liekas tik pelēks,pārdzīvojumi,veselības problēmas..visa kā tik daudz,daudz..

Vienu brīdi jau biju saņēmusies un likās,ka nu tik pavasaris nāk,jaunas vēsmas,viss būs ok,taču tās bija tikai manas iedomas-nespēju par šo laiku priecāties!!!

Man vnk no visa ir besis,nogurums...esmu pat apsvērusi domu par pašnāvību..kāda gan jēga no manis ir? (t) Lai gan zinu un apzinos,ka tik vienkārši padoties man negribētos...

Brālis vēl vakar pateica sāpīgus vārdus "Es nevis dzīvoju,bet vnk eksistēju!" (t) Dažbrīd tiešām tā liekas...es nez-man nav spēka,lai kkam atkal saņemtos,lai gan gribētos jau gan!!! (s)

Skatos,ka ārā tik jauks laiks,varētu iziet ārā,bet nav tāda spēka!

Uzmundriniet,meitenes,mani (t)

13.04.2011 17:10 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man dzive ari ir iestajies posms,ka mazliet gruti...Es pirmkart izdomaju ,ka jamaina vide apkart!Sava maja-no ta ,kas jau ir...vienkarsi jamaina kaut kas interjera! :-) Nakosa doma-jabut loti aiznemtai-darbs panem savu laiku,bet kaut kas jadara tads ,kas loti uzlade garigi-biezi ta ir muzika- soreiz domaju tada ,kura iespaido uz kaut ko -ka mani, piemeram, uz gleznosanu!Ne jau vienmer tas gleznas iznak-galvenais tas darbosanas prieks!Vecos laikos loti daudz adiju-tiesi tapec ,lai izsistu sevi ara "no engem"!Ta vienveidiba-rutina ,kadreiz tiesam cilveku var nobeigt!Tapec iespejas robezas vienmer vajag kaut ko atrast tadu,kas sagada prieku...Turies! :-)
13.04.2011 20:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits