Teiksme pēc brīvības..

Reitings 360
Reģ: 29.01.2009

Sveikas,

Pēdējā laikā jūtos baigi dranķīgi, parasti ir tā ,ka tas nevelkās ilgi. Bet pagājušas jau ir kādas 2 nedēļas un tas jau ir nopietni. Dranķīgi tādā ziņā , ka nav garīgā, viss ir noriebies .

Kolēģis ar sācis krist uz nerviem ,bieži strīdējamies un šodien laikam bija kronis visam - šķiet mums viss cauri! Kāpēc?

Tāpēc , ka esmu cilvēks kas mīl brīvību, neatkarību to es sapratu šo gandrīz divu mēnešu laikā. (Manas ilgākās attiecības )

Kad esmu viena, liekas pasaule plašāka paverās , zāle zaļāka, iespējas lielākas. Bet ,kad esmu attiecībās- jūtos piesieta. Bet es tā nevaru. Man patīk dzīvot tikai savu dzīvi, nevis dzīvot kādam vēl līdzi.

Un šodien pēc mūsu strīda es neko nenožēloju , pilnībā neko, man nenāk pat raudiens - nekā. Drīzāk atvieglotība ,miers sevī parādījies mazliet .

Man nepatīk ja man ko uzspiež , ierobežo manu darbību , kustību un sabiedriskumu ikdienā. Man riebjas kašķīgi cilvēki ,kas kasās par sīkumiem (kā kolēģis) .

Ir pavasaris , nu un ka viena esmu - toties es varu atļauties daudz ..

neko nejautājot ,nelūdzot tikai klusējot un dzīvojot saskaņā ar sevi ..

Arī turpmāk ,ja arī kāds uzradīsies man pie apvāršņa, tad pilnīgi noteikti arī tas cilvēks nebūs ,kas man kaut ko liegs..

Jo esmu kā tauriņš , kurš uzlido augstu gaisā un neviens viņu nevar noķert..un tai brīdi tikai vējš un putni ir mani sabiedrotie.

Brīvība - tā ir skaista! Nekas nevar būt skaistāks par to.

Varbūt kādai liksies ,ka mīlestība , bet man tomēr dārgāka par visu ir brīvība.. , jo mīlestība tā ir sarežģīta lieta un man PA ĪSTAM neatklāta..

Tas ,kas bijis , bijis tikai aizraušanās, simpātijas.. bet ne mīlestība. Neko vairāk par to just es nespēju..

* Vēlējos tik tā, uzrakstīt.. :)

13.04.2011 01:27 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
HABANERA*...es Tevi tā saprotu. Jūtos tieši tāpat. Esmu attiecībās 1,5 gadus. No drauga puses - mīlestība, no manas puses - pieķeršanās un nevēlēšanās viņu atlaist pie kādas citas, kaut apzinos, ka patiesībā man viņu tā pa īstam nemaz nevajag. Jā, tas ir vistīrākais egoisms. Tāda nu es esmu. Un man tas patīk un negrasos to mainīt..vismaz ne pagaidām. Protams, ir sasodīti labi un mīļi mirkļi. Viņš manis dēļ tik daudz ko ir darijis un dara. Bet no manas puses tas nav. Man nav TĀ saucamā mīlestība. Esmu bijusi pieķērusies, iemīlējusies....bet kas tiešām ir mīlestība, manuprāt, pagaidām nesaprotu. Ehh...pavasaris klāt, atkal doma par šķiršanos, bet tas nav tik viegli. Varbūt kādreiz tā diena pienāks. Vēlos savu brīvību. Tā man liek justies laimīgai un piepildītai :-)
15.04.2011 21:24 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet, ka normālas attiecības brīvību neierobežo. Tā drīzāk ir mūsu pašu nevēlēšanās un nespēja tās attiecības veidot veselīgas.
15.04.2011 21:26 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Pēdējā laika notikumi man sāk iezīmēt tipisko attiecību modeli-Tu zaudē sevi, nekur nevari viens iet (jo,kam tā pieklājoties), sēdi mājās vai arī izej tikai ar otru pusi, nosaki viņam draugu sarakstu, izslēgts pretējais dzimums kompānijā.
Neko nemācēšu ieteikt, jo esmu pilnīgi citādās attiecībās un saņemu nopēlumus no "mēsViensBezOtraNekur" tipāžiem. Bet man tādu ir žēl. Tā tiešām, manās acīs nav normālu attiecību pazīme. Bet, kas zin, varbūt es tiešām neesmu normāla :-D
15.04.2011 22:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits