Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

pavasari, pavasari - mēs Tevi gaidām :)

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009

Mums te Anglijā superīga saulīte jau kuro nedēļu -pavasaris patiešām iestājies :)) Patīk, kā viss sazaļojis, kā izplaukuši ķirši un ābeles, kā pienenes zied... Vispār sāku saprast, ka pavasaris ir kļuvis par manu mīļāko gadalaiku, kad visa dzīvība sāk mosties pēc ziemas drūmuma... Arī es pati - noskaņojums sāk pamazām uzlaboties, sāku kļūt priecīgāka... Kas ir tās lietas, kas Jums pavasarī liekas visvisburvīgākās? Un kas tieši Jums asociējas ar pavasari? man piemēram ļoti topā šobrīd ir dziesma - http://www.youtube.com/watch?v=WdVT0EWBtW8 - tiešām ļoti pavasari atgādina - tāda trakulīga :-)

P.S. diskusija, kas laikam nedaudz atgādina beztēmu, bet vienkārši gribas parunāt par kaut ko saulainu, ne tikai par drūmajām lietām, attiecību problēmām un citām nebūšanām... gribās pasmaidīt :-)

12.04.2011 19:40 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
man nekā pozitīva joprojām nav ko pastāstīt, bet dziesma tiešām tāda interesanta |-)
forši un nedaudz negaidīti, ka anglijā tik labs laiks.
12.04.2011 20:00 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
Man jau brāļi, kas te vairākus gadus dzīvo, saka, ka tieši pavasarī ir vislabākais laiks. Brīvdienās jau varēja nedaudz pasauļoties un sārtus vaidziņus dabūt (s) Vasarā te vairāk lietains, bet pavasarī saulīte vien :):)
12.04.2011 20:04 |

Reitings 212
Reģ: 07.03.2011
Ja es ari dzivoju uk un te ir tik superigs laicins ka pilnigi jutu ka pati plaukstu ka ziedzs saja jaukaja siltaja pavasarii...
dzivoju uk augsdala te vispar pie pasas juras ir tik superigslaiks tada saule spid un prieks ka no majas logiem var redzet juru (l)
12.04.2011 22:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!