Sveikas.
Vai esat kādreiz satikušas dzīvē donžuānu tādu kā rāda filmās, bet īstu? Ir tā, ka strādāju par viesmīli/pārdevēju Čili. Nu lūk, aptuveni mēnesi atpakaļ ienāca viens vīrietis, žaketē, kreklā, koptiem pusgariem matiem. Nu nav kur piesieties. Vienkārši viņš izcēlās uz pārējo vīriešu fonu momentā - nevarēju novērst skatienu. Pienācis pie manis viņš pasūtīja kafiju un vairs neko, bet visa tā izturēšanās bija vienkārši patīkama un acis no manis nenolaida visu laiku stāvot pie letes, bet ne uz krūtīm vai kājām, bet visu laiku sekoja manām acīm - vienkārši biju tā samulsusi kā maza meitene. Tad neko, izdzēra savu kafiju un aizgāja. Pārējās meitenes jau bija viņu pa retam redzējušas un paspējušas nodēvēt par vīrieti, kurš tā māk runāt un izturēties, ka viņš ar skatienu vien varētu gultā ievilkt. (l) Bet nospriedām, ka noteikti jau ir aizsists, jo tādi nemētājas tā vienkārši apkārt.
Bet tagad, kad pagājis aptuveni mēnesis, es viņu redzu atkal. Sēdēju Gan Bei viena pati gaidot draudzeni, malkoju savu dzērienu līdz brīdim, kad kāda balss jautā ''DRĪKST PIESĒST?'', paveru acis uz augšu un tas ir atkal viņš. Es pozitīvi pateicu, ka Jā, jo neko citu nevarēju pateikt. Tad viņš sāka runāt un sākumā teica, ka noteikti, ka es viņu neatceroties, bet viņš mani atceras no Čili - teicu, ka nu ja tā atgādina, tad kaut ko es minos, ka redzējusi esmu viņu, bet patiesībā viņu nemaz nevar aizmirst, viņš izceļas uz visu pārējo cilvēku masu. :-P
Sākām runāt un izrādās, ka viņš ir donžuāns, viņš satiekas ar sievietēm vienkārši tāpēc, ka viņam tas patīkot. Viņš vienkārši visu stāstīja tā, ka es klausījos ar tādu interesi. Tad es teicu, ka viņš sievietes uzskata par seksa objektiem un ka viņam neko vairāk nevajag, ka flirtē ar visām, bet viņš teica aptuveni šādi: ''Nē, sievietes man nav seksa objekti, man viņas ir kas vairāk. Tāpat es sievieti neuztveru kā mājkalpotāju un ēdiena gatavotāju - sieviete ir pasaules skaistums - manas pasaules.'' Viņam neesot ilgstošas attiecības un nekad nav bijušas. Jautāju, ko viņš dara ikdienā un pateica, ka baudot dzīvi un šī esot viņa ikdiena.
Pēc sarunas es biju diezgan šokēta, bet tajā pašā laikā es viņu apbrīnoju, jo tas kā viņš runāja, skatiens - nu viss viss, bija vienkārši kaut kas reibinošs.
Būtu gatava ar viņu pat pārgulēt kaut esmu attiecībās, bet nu nevar izstāstīt kā tas ir - viņš vienkārši apbūra ar savu būtību.
Esat kādreiz ko tādu satikušas? Un iespējams to pašu personu ko es?