Zombie, nepiekritīšu tas ir nosacīti, daudzi darba devēji nevēlas gaidīt mēnesi kad tas nākamais darbinieks ko pieņems atstrādās tur, jo bieži vien darba devējs grib lai tomēr darbinieks atstrādā to mēnesi- sakārto savas lietas, nevis atstāj pusratā ;-)
Bet par tēmu...
Es strādāju algas dēļ, ja man nemaksātu algu es nestrādātu, bet tas nav visa noteicošais faktors, svarīgi ir tas ko iegūstu no šī darba profesionālā ziņā, kā arī darba devēja attieksme, darba vide, izaugsmes iespējas, darba kolektīvs. Šobrīd pastāvīgi vienā darba vietā strādāju 3 gadus un 4 mēnešus, šajā laikā mainījies ir darbs kopumā, struktūra, darba devējs, darba kolektīvs, ja agrāk bijām vienā ēkā, koncentrējāmies vienā birojā, tad tagad zem mums ir 2 filiāles, tātad mainījās arī sadarbība, komunikācija, mainījās darba pienākumi, bija jāpielāgojas jaunajam veidolam kas ir prasījis milzīgas pūles, stresu, pārdomas, tāpat arī amats ir mainījies, man personīgi šis ir 3 amats :-), nosaukumi līdzīgi bet pienākumi atšķirīgi. Darbs ir interesants taču to nevar apgūt pus gada laikā, tāpēc ka apzināt visu ar ko nodarbojamies ir laika jautājums, pamats jā, bet zem tā... Un laikam attiecīgi tas ir tas kas tur virs ūdens, ja strādātu par pārdevēju nesamierinātos, pat ja atalgojums būtu lielāks, tātad statuss-milzīga nozīme!