Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bļ*... 2 in 1

Reitings 172
Reģ: 29.03.2009

sveikas.

šoreiz divi vienā:

1. Kādas atsauksmes par OK? izskatās, ka tas būs vienīgais risinājums, jo ar prez.kkā ne vienam, ne otram nepatīk, bet ar pārtraukto tikko 2 ned reizes kavējās. gandrīz nosirmoju.... negribu tādu stresu vairs...

2. Manam arī līdzīga problēma, kā te jau kaut kas minēja.... it kā nāvīgi grib un tā.. vnesen arī- man it kā MR, bet nu šis sarīkoja pasēdēšanu restorānā un pēc tam TĀDU masāžu.. mmmmm... galu galā abiem tāds gribulis, ka vai.. bet nu man riebjas jau doma vien, ka mr laikā nodarbotos ar sexu.. nu nē.

stāsts par to, ka izdomāju citu veidu, kā atlīdzināt par masāžu.. bet nu atkal- pat or.sex laikā jūtu, ka draudziņš kkā sāk "uzmest" šis uzreiz uzvelkas un jūtami satraucas..

kas pie vainas? kā var būt tā, ka sexa laikā vnk vairs nestāv?? kur vaina? manī?? un nav jau pirmo reizi....

moš te kāds puisis iemet aci un iesaka kko???

11.04.2011 23:05 |

Reitings 172
Reģ: 29.03.2009
un jaa, nav arii taa, ka kaut kādu iemeslu pēc mani vnk negribēt. to tak jūt. un vins ir vnk ļoti gribošs...
nezinu.. brīžiem vnk asaras birst..
11.04.2011 23:14 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
tagad tu daudz klausīsis par to kā hormoni tev bojā veselību ja tev liekas, ka tas ir tev vislabāk, lieto! ja tev mainās svars un visādas citās blakusparādības aizej pie ārsta un nomaini man patīk, es lietoju, saglabājās svars, mēnešreizes vienā laikā un paciešamas (ar seksu arī var nodarboties )
un nevaino sevi! vīrieši ir interesanti un ar to seksu viņiem viss ir galvā. iespējams, noguris vai vēl kā un galīgi neko negrib, vai arī kaut kas "nestrādā". neuztraucies, ar tevi viss okei
11.04.2011 23:17 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
es te vnk negribu izplūst atkal garajā stāstā kā mums ar draugu bija, bet tas viss atrisinās vienmēr
11.04.2011 23:19 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nū, čalim, kā jau minēja, arī viss notiek galvā nu nav viņi nekādi roboti, kam saceļas pie katra nieka un tad stienis uz 5h un var jāties, cik grib. Man ir nnneeeennnormāli grūti ar savu čali tieši dēļ šīs problēmas, ka draudziņš uzmet un bieži un daudz, bet es viņam VIENMĒR pasaku, ka viss ir kārtībā un tāpēc jau pasaule no tā bojā neies. Pēdējā laikā viss iet uz labo pusi, laikam tāpēc, ka mes abi apbruņojāmies ar baigo pacietību un man ir ļoti toleranta attieksme pret to.
11.04.2011 23:25 |

Reitings 8
Reģ: 28.09.2010
Wnk-es
Sveika.
Tā tad palīdzēšu tev otrajā lietā.
Hmm teikšu atklāti agrāk skraidīju pie visiem brunčiem un esmu pabijis daudzās gūltās , Bet tad bija pienākusi tā reize kad gribēju pavadīt šos jaukos mirkļus tikai ar vienu.
Un man bija tieši tāda pati situācija ka nespēju saprasties ar savu draudziņu bijām kā katrs uz savs planētas kad es negribēju viņš gribēja kad es gribēju vinš nē. Mes ar draudzeni jau domājam moš man psihoterapētu apmeklēt vai urologu lai šo lietu saprastu. Tas turpinājās 4mēn. Un es biju tādā izmisumā kā vēl nekad jo man tā bija pirmā reize ka nesaprotos ar viņu.
Tas viss patiešām ir tikai galvā. Reizēm tas ir uztraukums vai būsi labs citreiz tās ir citas problēmas kas nomāc. Viņš grib būt vienkārši ideāls tev tapēc nespēj atslābināties un ja nav atslābinājies asinis nenonāk tur kur tām vajag un rekur ir kapēc nestāv. Jo mums vajag atslēgties bez maz vai lai asinis pietiktu viņam un smadzenēm vienlaicīgi.
Tapēc neatmet cerību un tici man viss bus okey.
Iemācīsities kas un kā un tad no gūltas arā negribēsies kāpt.
12.04.2011 19:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits