Sveikas, meitenes! :-) Man kaut kas sāka uztraukt šajā tēmā. Mēs ar draugu piekopjam pārtraukto dzimumaktu. Vēlējos zināt vai ir bijuši gadījumi ka šī metode ir likusi vilties un esat kļuvušas par vienu ģimenes locekli bagātākas?
čārmer, piemēram,ja ir vemšana,caureja, arī tad var teblete neiedarboties.
Kā arī kopā ar citiem medikamentiem varnotikt mijiedarība un tas OK zaudē savas funkcijas.
Nesaprotu, kaa var ilgstoshaakaas attieciibaas sho te piekopt... Pilniigs dullums tas ir. Seeklas nopluude, neliela, bet tomeer, tak nereti notiek ne tikai, kad viirietis finishee - teiksim taa.
kaut kur nesen lasīju, ka tā prezervatīva esamība reāli nav jūtama ne meitenei, ne džekam, jo tur vienkārši nav iespējams atšķirt gumiju. ka tas ir tikai acu, roku apmāns un emociju iespaidā.
mums galīgi nederēja izsargāšanās ar prezervatīvu un sākumā piekopām pārtraukto metodi, bet baigi droši tas nav. tomēr zinu, kas dara tā gadiem un ir viss kārtībā. vienmēr MR bija kā svētki :-D bet nepiekrītu tam, ka prez. nejūt, varbūt arī tas ir emocionāli vai kā, bet bez ir pavisam cita sajūta un tas ir svarīgi. lielāka tuvība. bet jā, pati gan tagad lietoju nuvaring un mani apmierina :-)
Var gan just - ir vai nav prez. Vismaz es jutu.
Un ta ka diemzel musdienas vienigas izsargasanas metodes ir vai nu prez. vai hormonalas, un ar hormoniem bojat organismu ne visas (un viriesi savam sievietem) ari nevelas, tad nu nekas dizi daudz neatliek.
Viņš neuzskata ka tādā veidā var palikt stāvoklī, viņš ir diezgan pārliecināts par sevi..No sākuma es arī diezgan bieži izbaudīju to ka viņa draudziņam prezervatīvi nemaz nepatīk .Jā, vienmēr viss tiek ārā atstāts
par cik neviena izsargāšanās metode nav pa visiem 100 droša, tad jau jāsaprot, ja nodarbojies ar mīlas lietām, tad ir jābūt gatavai arī uz to, kādas var būt sekas.
bet nu runājot par pārtraukto, tad tikai, ja uzticies partnerim un tas ir ilglaicīgs partneris.
es arī neticu, ka ar prezervatīviem jūt atšķirību. vīrieši to tikai izdomā kā ieganstu.
man sava veselība ir svarīgāka un kamēr neesmu redzējusi STS analīžu rezultātus, tikmēr kniebjos tikai ar gumijām.
Nezinu isti, no ka tas atkarigs, bet bijusais ar savejo bija gulejis 2 gadus ar so metodi un viss kartiba, es ar vinu ari gandriz 2 gadus un ari viss kartiba. Bet citi, ka redzi, paliek stavokli...