puiša raksturs/īpašības

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

Laba diena visām!

Esmu ar puisi 3 mēnešus kopā (iepriekš jau bijām pazīstami,bet 3 mēneši ir laiks,kopš esam kopā kā pāris!). Sarakstāmies,satiekamies,viss jauki. Saprotamies arī labi un ir abpusējas simpātijas,vēlme veidot kopējas attiecības.

Protams,katram ir savi plusi un mīnusi-arī manam puisim. Puisis jau man teica-viņam ir daudzi mīnusi,ir vispār sarežģīts cilvēciņš 9esu tagad to pamanījusi!). Agrāk tādām lietām vnk nepievērsu uzmanību,jo bijām vnk draugi.

Vienā vakarā viņš man caur sms vnk pasaka-kāds es esmu, tāds es esmu,sarežģīts un principiāls cilvēciņš. Ok,pieņemu jau tādu,kāds viņš ir!Taču..nezinu,kā lai panāku to,ka viņš tomēr arī vairāk man uzdod kādus jautājumus (protams,interesējas jau katru dienu,kā jūtos,ko daru utt.),lai mani iepazītu...lai biežāk uzraksta man pirmais...nez-varbūt vēl tie 3 mēn. ir pa īsu laiku,lai cilvēks spētu vairāk atklāties un tā?

Vnk nepatīk,ka pasaka-kāds es esmu,tāds esmu (s) ...Nepatīk man pārsvarā pirmajai viņam rakstīt,visu laiku uzsākt kādu tēmu,ierosināt kko..protams,viņš jau arī dara un cenšās,bet gribas,ali tas ir vairāk un aktīvāk...

Jā,ir viņš nedaudz kautrīgs,bet kad satiekamies,runājamies-viss ir ok :-)

11.04.2011 15:31 |

Reitings 19
Reģ: 28.03.2011
he hee: "Nē,raksta jau arī viņš pirmais,bet ne tik bieži kā gribētos" :)))
11.04.2011 20:22 |

Reitings 663
Caka,un kas tur tāds? :-)
11.04.2011 20:23 |

Reitings 19
Reģ: 28.03.2011
he hee: "viņš jau arī dara un cenšās,bet gribas,ali tas ir vairāk un aktīvāk..." :)
12.04.2011 15:10 |

Reitings 663
Šodien atkal ar puisi parunājos,bet es tiešām vairs nezinu,kā man uz šiem izteicieniem reaģēt,piemēram:
"Man ir visādu attiecību pieredze, tāpēc esmu tāds vēsais!"
"Vnk manī pašā ir problēma, tāpēc uzvelkos par vārdiem, sīkumiem"
"Aizņemtāks esmu un nevaru tik bieži pie telefona sēdēt, nav laika vnk, kā agrāk"
Prasīju-varbūt vairs nevēlies sarakstīties,uz ko viņš bija šokā un teica "Kāpēc lai negribētu? :-O "
"Aizņemtāks esmu, tas gan, bet kāds brītiņš vismaz sanāk tāpat sarakstīties"
Beigās vēl pasaka..kā pazīstamie saka: "Neskrien laikam pa priekšu!" :-/
Ja godīgi,tad pēc šodienas viņa izteikumiem-pat nezinu vairs ko domāt..esmu drusku izsista no sliedēm. Man arī ir bijusi attiecību pieredze,vilšanās,bet jāiet taču jaunās attiecībās uz priekšu.
Varbūt tikai man tur rādās kāda problēma?

Jā,es saprotu,vienīgā vaina manī ir tāda,ka es gribu,lai šajās attiecībās viss ir līdzīgi kā man bija iepriekšējās...zinu,tas ir ļoti,ļoti slikti. Taču es kkā nespēju no tā visa tikt vaļā :-/ Vaitad es no šī puiša tik daudz prasu???
Ai,man vnk uznāca tagad kkāds sentimentālais...uznāk ik pa laikam raudiens... (t)
Vnk liekas,ka es cenšos,bet beigās neko īsti nesaņemu pretim...
Saka,ka tagad nāk siltais laiks,mazāk laika,tad jau satikties arī nesanāks-būs mums virtuālā sarakste..tiešām dusmas sanāca,bet neko jau skaļi un atklāti nepārmetu (s)
12.04.2011 16:32 |

Reitings 113
Reģ: 23.03.2011
Nesaprotu, kāpēc jāmeklē problēmas tur, kur to nav. Ja nav noslēpums, cik veca esi?
12.04.2011 16:39 |

Reitings 663
Vnk tāpēc arī visu šo rakstīju,lai citas man pasaka-es tikai tur redzu kādu problēmu vai vēl kāda (s)
12.04.2011 16:46 |

Reitings 113
Reģ: 23.03.2011
Saprotu,ka savu vecumu netaisies atklāt...
Es jau savu viedokli pateicu-vai nu pārāk nesakarīgi izsakies, vai arī kaut ko nesaprotu, jo tiešām problēmu nesaskatu. Tādi mazo bērnu iedomu pārdzīvojumi. Izklausās,ka pārāk daudz brīva laika,ko pavadīt neveselīgās domās gremdējoties.
12.04.2011 16:48 |

Reitings 663
Jā,ir man tagad vairāk brīvais laiks...puisim mazāk..laikam tāpēc tik dumas domas visādas nāk galvā...jārespektē viņš vairāk :-)
12.04.2011 16:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits